Actualitat

 • Notícies

  El Col•legi de Gestors Administratius de València augmenta els serveis als seus col•legiats gràcies a un acord amb Caixa Popular

  •    El Col·legi de Gestors Administratius de València ha signat un conveni amb Caixa Popular a través del qual ofereix condicions avantatjoses en els productes i els serveis financers a tots els col·legiats i al col·lectiu de treball del Col·legi. 
  •    El conveni respon a la voluntat de Col·legi de Gestors Administratius de València de fer costat els col·legiats i impulsar i contribuir al progrés de la professió.
   

  Conveni entre el Col·legi de Gestors Administratius de València i Caixa Popular

  El Col·legi de Gestors Administratius de València ha signat un conveni amb l’entitat Caixa Popular amb l’objectiu d’oferir condicions avantatjoses en els productes i els serveis financers a tots els col·legiats i al col·lectiu de treball del Col·legi. Igualment, i mitjançant aquest conveni, Caixa Popular es compromet a patrocinar les activitats de formació que des del Col·legi s’ofereixen als col·legiats a les províncies de València i Castelló. 

  Entre els beneficis principals amb què comptaran els col·legiats destaquen les condicions especials en préstecs o pòlisses de crèdit, però també les condicions preferents en plans de pensions o consultoria d’assegurances, així com l’assignació d’un gestor personal. 

  El conveni l’han signat el president del Col·legi de Gestors Administratius de València, Joaquín Giner, i el responsable de Col·legis Professionals de Caixa Popular, Leo Delgado, i respon a la vocació del Col·legi de Gestors Administratius de València d’impulsar i contribuir al progrés de la professió. 

  De la seua banda, des de Caixa Popular la signatura d’aquest conveni s’emmarca en els objectius de l’entitat de foment d’aspectes econòmics, socials i formatius que ajuden la societat valenciana a millorar la situació i generar sinergies. Així, totes dues entitats acorden col·laborar per fer costat al col·lectiu de gestors administratius com una de les professions clau per al teixit empresarial valencià. 

  “Amb la signatura d’aquest conveni, des del Col·legi busquem continuar oferint als nostres col·legiats facilitats per a exercir la professió de manera adequada. Bé siga amb l’assoliment de condicions especials en productes financers per al seu negoci o amb l’oferta d’un programa de formació complet, assequible i adaptat al dia a dia de la professió”, destaca el president del Col·legi de Gestors Administratius de València, Joaquín Giner. 

  Segons Leo Delgado, responsable de Col·legis Professionals de Caixa Popular, “l’aliança entre les dues entitats visibilitza el compromís de Caixa Popular per estimular l’economia valenciana, així com el suport constant que prestem a les entitats que representen els professionals per enfortir el teixit comercial i empresarial valencià”. 

  Amb la signatura d’aquest conveni, el Col·legi de Gestors Administratius de València continua treballant en favor dels seus col·legiats amb eines que els ajuden a desenvolupar la seua activitat. 

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente