Actualitat

 • Notícies

  IVEFA i Caixa Popular signen un conveni de col•laboració per a impulsar el desenvolupament empresarial a la Comunitat Valenciana

  IVEFA i Caixa Popular signen un conveni de col•laboració per a impulsar el desenvolupament empresarial a la Comunitat Valenciana

  Caixa Popular, entitat financera compromesa amb el desenvolupament econòmic de la Comunitat Valenciana, i l'Institut Valencià per a l'Estudi de l'Empresa Familiar (IVEFA) renoven el seu acord de col·laboració amb l'objectiu principal de fomentar el desenvolupament empresarial i enfortir el teixit empresarial.

  El President d’IVEFA, Francisco Vallejo, i el Director de Banca Empresa de Caixa Popular, Juan Gallur, han signat el nou conveni que estableix una estreta col·laboració entre totes dues entitats per a promoure el creixement sostenible de les empreses familiars a la Comunitat Valenciana. 

  Caixa Popular ofereix a les empreses familiars associades a IVEFA una àmplia gamma de productes i serveis financers adaptats a les seues necessitats, amb condicions preferencials i assessorament especialitzat. A més, es promourà l'accés a línies de finançament específiques per a impulsar projectes de creixement i expansió empresarial.

  IVEFA aportarà la seua experiència i coneixements en l'àmbit de l'empresa familiar, brindant assessorament i formació empresarial a través de seminaris, conferències i programes de desenvolupament. A més, es realitzaran activitats conjuntes d'investigació i divulgació per a promoure bones pràctiques i facilitar l'intercanvi de coneixements entre les empreses familiars de la regió.

  IVEFA i Caixa Popular signen un conveni de col•laboració per a impulsar el desenvolupament empresarial a la Comunitat Valenciana

   

  Totes dues institucions estan convençudes que aquesta col·laboració contribuirà a l'enfortiment del teixit empresarial valencià, promovent la continuïtat i el creixement de les empreses familiars, que representen una part fonamental de l'economia valenciana.

  L'Institut Valencià per a l'Estudi de l'Empresa Familiar-IVEFA és l'espai i la veu de l'empresa familiar. Una associació empresarial independent i sense ànim de lucre, l'objectiu del qual és ajudar les empreses familiars a prosperar en les seues activitats, facilitar el seu desenvolupament professional i protegir els seus interessos econòmics. A més d'acompanyar-les en els trànsits generacionals i secundar-les en la prevenció de conflictes familiars.

  Per part seua, Caixa Popular, amb més de 40 anys d'història, ofereix un model de banca de proximitat, amb valors i amb una sensibilitat social que la diferència de la resta d'entitats. Destaca per la gestió transparent i professional i per la seua solvència. Una cooperativa que creix i basa aquest creixement a continuar generant riquesa local. Una sòlida realitat, cada dia més gran. Amb més clients, més oficines, més equip humà i més negoci.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente