Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular i Propeller València estableixen una aliança per a impulsar el desenvolupament del sector logístic

  Caixa Popular i Propeller València estableixen una aliança per a impulsar el desenvolupament del sector logístic

  Caixa Popular i l'Associació de Directius i Empresaris Logístics de València (Propeller València) han signat una aliança a través de la qual les dues institucions col·laboraran en el desenvolupament del sector empresarial. La signatura del conveni s'ha produït en els serveis centrals de la principal entitat financera valenciana i l'han formalitzat Juan Gallur, director de Banca Empresa de Caixa Popular, i Alfredo Soler, president de Propeller.

  Per part de Caixa Popular, el conveni de col·laboració contempla la posada a la disposició de les empreses de les persones associades a Propeller amb condicions inanceres especials; posada a la disposició de Propeller dels tècnics de Caixa Popular per a la realització de cursos i jornades sobre qüestions financeres o d'assegurances; utilització de les instal·lacions de Caixa Popular (per a l'organització d'esdeveniments, així com, facilitar l'accés a programes de finançament empresarial.

  Per part seua, Propeller València es compromet a la difusió pública i entre els seus associats del contingut del conveni, així com a esmentar-lo expressament en aquells esdeveniments que tinguen relació amb l'objecte del mateix i a convidar a Caixa Popular a les convocatòries relacionades.
  Segons Juan Gallur collaborar amb Propeller València suposa “estar al costat de les empreses i de fer costat al moviment associatiu, que treballa amb una clara voluntat de transformar, millorar i dinamitzar l'economia valenciana”. 

  Per part seua, Alfredo Soler ha volgut posar en valor aquest acord de col•laboració: “qualsevol acció que siga beneficiosa per a les nostres empreses redunda en el desenvolupament del sector logístic-portuari, que és el nostre principal objectiu fundacional. El conveni signat amb Caixa Popular ens ofereix una sèrie de condicions i possibilitats que poden resultar especialment atractives per a les nostres associades i associats”, ha afirmat.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente