Actualitat

 • Notícies

  Rib A3 i Caixa Popular renoven el seu conveni per a fomentar l’activitat empresarial a Riba-roja

  • L’entitat bancària ofereix els seus serveis en condicions avantatjoses a les empreses associades
  • A més, col·labora un any més amb Rib A3 renovant el seu contracte de patrocini amb l’associació

  Signatura del conveni entre Caixa Popular i Rib A3

  L’Associació Empresarial Polígons Riba-roja de Túria A-3 (Rib A3) ha subscrit un conveni de col·laboració amb Caixa Popular que permet als seus associats accedir als productes de l’entitat financera en condicions avantatjoses. 

  La gerent de Rib A3, Romina Moya, i el director de Banca Empresa de Caixa Popular, Juan Gallur, van signar el conveni el 29 de juny passat en presència del secretari de Rib A3, Israel Vázquez, i de la responsable de l’oficina de Caixa Popular a Riba-roja, Mari Carmen Ribera. 

  Amb l’objectiu comú de fomentar l’activitat econòmica i facilitar el desenvolupament empresarial del municipi, Rib A3 i Caixa Popular subscriuen aquest conveni pel qual les més de 150 empreses associades a Rib A3 podran accedir als serveis i productes de Caixa Popular amb condicions especials.

  Així doncs, a l’obertura de comptes, el finançament o l’obtenció de crèdits, la contractació d’assegurances o els serveis a l’estranger, els associats de Rib A3 podran accedir en condicions especials, com un tipus d’interés preferent o uns terminis superiors als habituals en finançament. També es posen a disposició línies específiques de suport a la contingència Covid-19. A més, a través d’aquest conveni, Caixa Popular amplia les condicions avantatjoses a tots els treballadors de les empreses associades.


  El conveni també suposa el suport de Caixa Popular a la tasca de Rib A3 com a associació representativa del sector empresarial del municipi a través d’un patrocini econòmic que permetrà a l’associació desenvolupar diferents activitats gràcies a la col·laboració d’aquesta entitat de crèdit valenciana amb més de quatre dècades d’història i 75 oficines a la Comunitat Valenciana.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente