Actualitat

 • Notícies

  La plantilla de Caixa Popular dona un dia del seu salari i recapta 46.100€ per a reduir la desigualtat i la pobresa

  Convocatòria Dia de Salari 2023

  •    Oberta la convocatòria per a la presentació de projectes que vulguen beneficiar-se d'aquestes ajudes fins al 18 de juny

  Caixa Popular, gràcies al compromís solidari del seu equip humà, ha aconseguit recaptar enguany un total de 46.100 euros mitjançant la campanya 'Un dia de Salari'.

  Una iniciativa en la qual les persones que treballen en l'entitat donen, voluntàriament, un dia del seu salari i Caixa Popular aporta una quantitat equivalent al total recaptat.

  Aquests fons seran destinats a entitats socials i ONGs dedicades a la cooperació al desenvolupament i que busquen brindar suport a les comunitats locals en promoure la justícia social i el desenvolupament sostenible.

  A més, s'ha obert el termini de presentació de projectes perquè puguen presentar-se totes aquelles entitats socials, fundacions, associacions i ONGs que vulguen beneficiar-se d'aquestes ajudes amb l’objectiu de millorar la vida de les persones. Aquestes organitzacions podran presentar la seva sol·licitud fins al 18 de juny a través de la web de Caixa Popular: www.caixapopular.es/va/convocatoria-ajudes-dia-salari

  Aquesta iniciativa la promou any rere any el Grup de Cooperació de Caixa Popular, integrat per un equip de persones voluntàries de l'entitat que tenen com a objectiu fomentar i difondre els valors de la solidaritat i la cooperació en la cooperativa.

  ‘Amb aquesta iniciativa es posa de manifest el compromís dels treballadors i treballadores de Caixa Popular amb la societat valenciana i la seva coherència amb els valors de l'entitat, on la solidaritat i la implicació amb l'entorn més pròxim forma part de la nostra manera de ser com a cooperativa’, ha afirmat María Jesús Figuerola, membre del Grup de Cooperació de Caixa Popular que ha impulsat la incitativa.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente