Actualitat

 • Notícies

  Oberta la convocatòria d’ajudes per a Projectes Que Canvien el Món 2024

  Oberta la convocatòria d’ajudes per a Projectes Que Canvien el Món 2024

  Les ajudes per a projectes entre associacions de les comarques de l’Horta tenen una dotació total de 20.000 € i el termini per a la presentació de sol·licituds estarà obert fins al dilluns 6 de novembre de 2023

  Ja està oberta la trentena edició de la convocatòria d’Ajudes a Projectes Que Canvien El Món per a l’any 2024. La Fundació Horta Sud, Caixa Popular i Grupo Ugarte Automoción, destinen 20.000 € per tal d’impulsar la col·laboració del teixit associatiu al territori valencià. La convocatòria reconeix els projectes conjunts que avancen en la consecució dels objectius de l’Agenda Urbana 2030. Es podran presentar projectes fins al dilluns 6 de novembre.

  Amb la finalitat d’enfortir el teixit social i afavorir la participació ciutadana, la Fundació Horta Sud, Caixa Popular i Grupo Ugarte Automoción tornen a convocar enguany, en la seua trentena edició, les ajudes per al desenvolupament de projectes alineats amb els objectius de l’Agenda Urbana 2030 impulsats per dues o més entitats, sent ja una de les convocatòries d’ajudes interassociatives més consolidada del territori valencià.

  La convocatòria d’ajudes per a projectes en xarxa entre dues o més associacions té una dotació total de 20.000 €, i s’hi inclouen projectes de desenvolupament cultural, social o educatiu i, com en les anteriors edicions, es posa especial èmfasi en la contribució a la transformació de les nostres societats per a complir amb l’Agenda 2030 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, promovent la realització de projectes entre associacions relacionats amb el Decàleg d’Objectius Estratègics que proposa l’Agenda Urbana 2030.

  Per segon any consecutiu, les ajudes superen l’àmbit territorial de l’Horta i arriben a tota la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu per part de les entitats impulsores de “posar en valor i reconéixer les activitats i l’essència de l’associacionisme valencià a tot el territori”. Des de la Fundació Horta Sud, Caixa Popular i Grupo Ugarte Automoción asseguren que aquest nou marc territorial permet també establir sinergies entre entitats de diferents punts de la geografia, i d’aquesta manera “enfortir, encara més, l’acció associativa”.

  Per a sol·licitar l’ajuda, les entitats han d’explicar el paper de les diferents associacions implicades, els municipis on es realitzarà el projecte i de quina manera està prevista la participació ciutadana. Així mateix, les sol·licituds hauran de descriure els objectius, la metodologia, les activitats, el pressupost i l’avaluació del projecte.

  La convocatòria està oberta a totes les entitats no lucratives domiciliades a la Comunitat Valenciana, i el termini de presentació de projectes finalitzarà el dilluns 6 de novembre de 2023. Les bases i el formulari de sol·licitud es pot consultar en línia a l’enllaç: bit.ly/interassociatius23.

  En els 29 anys anteriors de Projectes Interassociatius, s’han lliurat ajudes per valor de 315.671 €, repartits entre 195 projectes i més de 900 entitats.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente