Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular mostra la seua faceta més sostenible unint-se al Dia Solidari del Grup Caixa Rural

  Les entitats que componen el Grup Caixa Rural, Seguros RGA i l'equip ciclista Caja Rural-Seguros RGA, s'uneixen per celebrar el seu tradicional Dia Solidari, en què donaran el 10% de les pòlisses d'assegurances venudes hui a una finalitat sostenible i solidària: el projecte ‘Dret a l'alimentació’ de Càritas.

  Dia de la Samarreta

  Caixa Popular s'uneix a la resta de les entitats del Grup Caixa Rural, a Seguros RGA i a l'equip ciclista que patrocinen per celebrar el Dia Solidari i demostrar el seu esperit sostenible i social, col·laborant amb les persones que més ho necessiten donant el 10% de les pòlisses d'assegurances que es venguen hui a Càritas que, amb el seu projecte Dret a l'alimentació, proporciona ajuda de primera necessitat a les persones amb dificultats.

  Per fer més visible el Dia Solidari, durant el dia de hui els empleats del Grup Caixa Rural i Seguros RGA portaran posada una samarreta verda solidària i sostenible dissenyada especialment per a aquest dia, un dia en què valors que comparteixen, com el compromís i l'ajuda als altres, brillen més que mai.

  El Dia Solidari és el complement perfecte de la Volta en Verd, l'acció de sostenibilitat que van fer, de manera conjunta, l'equip ciclista Caja Rural-Seguros RGA, l'asseguradora i les Caixes Rurals amb presència en el recorregut de la Volta a Espanya. 

  Amb l'objectiu d'aconseguir 1.000 m’agrada al dia en xarxes socials per a fer una donació de 2.000 euros diaris, l'equip ciclista va llançar La Volta en Verd de la mà dels seus patrocinadors principals. 

  Aquesta iniciativa va comptar amb la participació de persones influents que van mostrar el seu suport a aquest repte diari amb els seus missatges en xarxes socials. Entre ells, Iker Casillas, Pepe Reina, l'actor Santi Rodríguez o l'exciclista Óscar Pereiro. Gràcies a ells i als milers de persones que van aportar els seus ‘m'agrada’ en cadascuna de les etapes, es van aconseguir els 21 reptes de la Volta en Verd i es van donar 42.000€ per a diferents projectes sostenibles i solidaris.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente