Actualitat

 • Notícies

  El Grup Caixa Rural, al qual pertany Caixa Popular, celebra el Dia Solidari en benefici de Càritas

  Caixa Popular s’uneix a la resta de les entitats del Grup Caixa Rural, a Seguros RGA i a l’equip ciclista Caja Rural-Seguros RGA, per celebrar el seu Dia Solidari, en què donaran el 10% de les pòlisses d’assegurances venudes el 5 de novembre a una finalitat benèfica: el projecte ‘Dret a l’alimentació’ de Càritas. 

  Compañeros de Caixa Popular con la mascarilla del día solidario de RGA

  Amb motiu de la Volta a Espanya, l’equip ciclista vol demostrar el seu esperit solidari i, ajudat pels seus patrocinadors principals, ha llançat dues iniciatives solidàries que tenen com a objectiu col•laborar amb les persones que ho necessiten més a través de Càritas, que amb el seu projecte ‘Dret a l’alimentació’ proporciona aliments a totes les persones i famílies que estan passant-ho pitjor en aquests moments de crisi.

  Una d’aquestes accions és la celebració del Dia Solidari que, com en els últims anys, pretén reunir fons per a una finalitat benèfica. Per això, el 10% de les pòlisses d’assegurances que es van contractar el 5 de novembre, aniran directament a Càritas. Per fer més visible aquesta acció, els empleats del Grup Caixa Rural i Seguros RGA van portar una màscara dissenyada especialment per a aquest dia. 
  L’altre repte solidari està desenvolupant-se durant tota la Volta a Espanya i l’objectiu és sumar cors virtuals en benefici de Càritas. Per això, l’equip ciclista està llançant diàriament un repte en xarxes socials en què es demana al públic que sume el seu cor fent ‘m’agrada’ en la publicació a fi d’aconseguir 1.000 ‘m’agrada’ i donar 2.000 euros al dia a Càritas. Aquests reptes diaris estan secundats per persones del panorama nacional tan rellevants com Martín Berasategui, Serafín Zubiri o Marcelino García Toral.
  Amb aquests dos reptes, l’equip Caja Rural-Seguros RGA i els seus patrocinadors principals, Caixa Rural i Seguros RGA, busquen aconseguir, en aquest any tan atípic, una gran donació per a Càritas i contribuir així a la tasca solidària que du a terme aquesta organització.
   

Noticias anteriores