Actualitat

 • Notícies

  L’Associació per la Coeducació i Caixa Popular signen una aliança per a visibilitzar el paper de la dona

  Ana López Navajas - Dona i art

  Fruit de l’aliança entre l’Associació per la Coeducació i Caixa Popular es posarà en marxa la iniciativa “Dona i...”, una proposta que naix amb l’objectiu de reivindicar les aportacions de les dones al llarg de la història.

  En concret, consistirà en una sèrie de seminaris web en què sis dones rellevants de la cultura valenciana parlaran sobre la igualtat dins de la seua disciplina laboral.

  Ana López Navajas, professora de llengua i literatura, doctora i investigadora de la Universitat de València, serà l’encarregada d’inaugurar el cicle amb la conferència en línia “Què és el que sabem sobre l’art? És l’art el que ens han ensenyat?”, que tindrà lloc el dimarts 27 d’octubre a les 18.30h.

  Ana Noguera Montagut, Teresa Saurí Rodrigo, Victoria Masó Reig, Pilar Rius Fortea i Áurea Ortíz Villeta seran també protagonistes de “Dona i...” literatura, esport, periodisme, música i cinema i sèries, respectivament.

  “Es tracta d’una proposta dirigida al públic en general en què l’objectiu és conéixer les aportacions històriques i culturals de les dones, les causes de per què s’han amagat els seus coneixements i les seues trajectòries, és un fet que devem a tota la societat”, ha verbalitzat Paqui Méndez, presidenta de l’Associació per la Coeducació.

  La proposta arreplega les experiències, la trajectòria professional i vital d’una sèrie de dones que són exemple de lluita per la igualtat, cadascuna en el seu àmbit professional, i s’emmarca en el projecte “Caixa Popular Dona”.

  “Aquesta col•laboració reflecteix la vocació social i responsable de l’entitat per a promoure la igualtat posant en valor i visibilitzant el paper de la dona. L’educació en igualtat és una de les línies de “Caixa Popular Dona” per a sensibilitzar la societat i fomentar l’educació en igualtat de drets i oportunitats entre dones i homes, ha afirmat Mar Mestre, directora de Comunicació i Experiència de Clients i responsable del projecte en l’entitat financera.

Noticias anteriores