Actualitat

 • Notícies

  Florida Centre de Formació i Caixa Popular renoven el seu acord de col•laboració

  Florida Centre de Formació i Caixa Popular renoven el seu acord de col•laboració

  La relació històrica entre Florida Centre de Formació COOP. V. i Caixa Popular ha quedat de nou reflectida en el conveni marc de relació i col•laboració que mantenen totes dues cooperatives, i que ha estat renovat aquest 9 de maig.

  La directora general de Florida Centre de Formació, Mercedes Herrero i Rosendo Ortí, director general de Caixa Popular, han reafirmat aquest compromís amb la rúbrica d'un nou acord que enfortirà l'aliança d'aquestes dues entitats cooperatives. Un conveni que subscriu la seua col•laboració en iniciatives conjuntes que potenciaran el cooperativisme i la millora de la societat com a motor de desenvolupament econòmic i social.

  L'acord entre Caixa Popular i Florida Centri de Formació COOP. V. contempla la contribució de l'entitat financera en la promoció d'activitats mitjançant Escoles Infantils Ninos, Fundació Florida o Florida Centri de Formació COOP. V. Renova així la seva participació en activitats i projectes formatius com La Magna, la Universitat Sènior de Florida Universitària també al Certamen Literari “La Rosa de Paper”, els Premis ODS i les Jornades de Sostenibilitat desenvolupades pel centre universitari, entre altres iniciatives que fomentaran la cultura i l'educació ambiental per a generar un impacte positiu en la societat.

  L'accés a l'educació és un altre punt principal d'aquest conveni que recull el compromís de Caixa Popular en el seu suport a les Beques Talent a l'Excel•lència Acadèmica per a Cicles Formatius i Graus Universitaris. D'altra banda, l'alumnat del Grau LEINN (Lideratge Emprenedor i Innovació), així com de nou ingrés, podrà optar de nou a les Beques Caixa Popular.

  A través d'aquesta col•laboració, Florida Centre de Formació COOP. V., i Caixa Popular, estableixen el nou full de ruta basat en la cooperació i la responsabilitat amb el compromís de formar una ciutadania capaç de liderar la transformació social i ambiental per al futur de la societat. Així ho han expressat tots dos representants durant la signatura d'aquest conveni, que ha tingut lloc en la seu central de Caixa Popular.
   

Noticias anteriores