Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular i FEDACOVA s'alien per a donar visibilitat al sector agroalimentari valencià

  Caixa Popular i FEDACOVA s'alien per a donar visibilitat al sector agroalimentari valencià

  L'entitat financera valenciana, Caixa Popular, i la Federació Empresarial d'Agroalimentació de la Comunitat Valenciana, FEDACOVA, anuncien la signatura d'un acord de patrocini en la Gala de lliurament de Premis FEDACOVA.

  La Gala se celebrarà el dia 29 de novembre de 2023 en la Fundació Bancaixa. Un esdeveniment de referència que busca reunir a tots els grups d'interés vinculats a la indústria agroalimentària i aprofundir en els vincles comuns per a afavorir la generació de sinergies que conduïsquen al creixement i competitivitat del sector.

  La signatura ha tingut lloc l'oficina de Caixa Popular al Carrer Cirilo Amorós de València en la qual han participat Fran Machado i Liliann Furió, de Banca Empresa de Caixa Popular, i Sergio Barona, secretari de FEDACOVA.

  FEDACOVA, la Federació Empresarial d'Agroalimentació de la Comunitat Valenciana, és l'entitat que aglutina i representa a tota la cadena de valor del sector agroalimentari, representant a 30 associacions que al seu torn agrupen 2.200 empreses de tota la Comunitat Valenciana. 

  Caixa Popular és una entitat financera, cooperativa i valenciana que, des de fa més de 40 anys, treballa per a oferir una banca diferent, social i sostenible. L'entitat se situa al costat de les empreses per a buscar sinergies i promoure el desenvolupament econòmic i empresarial i generar riquesa i dinamisme comercial en la Comunitat Valenciana.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente