Actualitat

 • Notícies

  Llancem una nova hipoteca que garanteix pagar sempre la mateixa quota

  Caixa Popular llança una nova hipoteca que garanteix pagar sempre la mateixa quota

  Caixa Popular llança al mercat un producte revolucionari: la hipoteca variable quota blindada, que permet oblidar-se de l’increment de l’euríbor, ja que la quota mensual és sempre la mateixa.

  La hipoteca variable quota blindada de Caixa uneix els avantatges de les hipoteques variables i les fixes: garanteix una quota fixa –ja que  el client té assegurat pagar el mateix cada mes– amb un termini de fins a 35 anys, que es pot ampliar fins a 40 anys o fins que el titular de la hipoteca complisca 75 anys. I, a més, amb un tipus d’interés nominal (TIN) del 3% el primer any i euríbor+1,75% la resta dels mesos, propi de les hipoteques variables.

  Aquest nou producte de l’entitat financera valenciana ofereix una novetat, sempre es paga la mateixa quota. Si l’Euríbor puja, la quota mensual no s’augmenta; el que s’amplia és el termini, el temps que el client estarà pagant la hipoteca després de comprar una casa. Això sí, si l’euríbor cau, el procés s’inverteix, és a dir, que el nombre de quotes que tindrà el préstec es redueix. 

  A diferència del que passa amb les hipoteques de tipus fix; la nova hipoteca de Caixa Popular es beneficia de les baixades de l’euríbor.

  Per part seua, les hipoteques variables es concedeixen amb terminis més llargs –el màxim habitual és de 35 anys–, i a aquest Caixa Popular li afig un termini total de cinc anys més, sempre que el client no complisca abans 75 anys. 

  Les persones interessades a contractar aquesta nova hipoteca –està destinada a la compra d’un primer o un segon habitatge– poden informar-se’n a través de la pàgina web de Caixa Popular, que ofereix un formulari per a resoldre dubtes mitjançant atenció telefònica.

  També poden resoldre els seus dubtes físicament en les oficines que l’entitat financera té repartides per tota la Comunitat Valenciana, a més ofereix la possibilitat de concertar una cita.

  Caixa Popular ofereix un estudi de la viabilitat de la hipoteca perquè totes les persones interessades puguen fer la consulta sense cap cost

  Amb aquest nou producte, Caixa Popular vol facilitar l’accés dels joves a un habitatge en propietat i garantir l’estabilitat en l’economia familiar en context amb l’euríbor creixent com l’actual, sense el risc que la quota mensual es puga incrementar.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente