Actualitat

 • Notícies

  IVEFA i Caixa Popular s'alien per a impulsar el desenvolupament empresarial valencià

  IVEFA i Caixa Popular s'alien per a impulsar el desenvolupament empresarial valencià

  L'entitat financera Caixa Popular i l'Institut Valencià per a l'Estudi de l'Empresa Familiar (IVEFA) renoven el seu acord de col·laboració amb l'objectiu principal de fomentar el desenvolupament econòmic i enfortir el teixit empresarial.

  El President de IVEFA, Francisco Vallejo, i el Director de Banca Empresa de Caixa Popular, Juan Gallur, han signat el nou conveni que estableix una estreta col•laboració entre totes dues entitats per a promoure el creixement sostenible de les empreses familiars a la Comunitat Valenciana.

  Com a part d'aquesta col•laboració, Caixa Popular oferirà a les empreses associades a IVEFA una àmplia varietat de productes i serveis financers dissenyats específicament per a satisfer les seves necessitats. A més, es facilitarà l'accés a línies de finançament especialitzades, destinades a recolzar projectes de creixement i expansió empresarial.

  Per part seua, IVEFA contribuirà amb la seva experiència i coneixements en l'àmbit de l'empresa familiar, proporcionant assessorament i formació empresarial a través de diversos mitjans com a seminaris, conferències i programes de desenvolupament. Així mateix, totes dues entitats duran a terme activitats conjuntes de recerca i divulgació, amb la finalitat de promoure les bones pràctiques i facilitar l'intercanvi de coneixements entre les empreses familiars de la Comunitat Valenciana.

  Amb la signatura d'aquest acord, les dos institucions fan un pas ferm cap a l'enfortiment de l'ecosistema empresarial valencià, impulsant la competitivitat i el benestar de les empreses familiars i contribuint al creixement de l'economia valenciana.

  L'Institut Valencià per a l'Estudi de l'Empresa Familiar-IVEFA és l'espai i la veu de l'empresa familiar. Una associació empresarial independent i sense ànim de lucre, l'objectiu del qual és ajudar les empreses familiars a prosperar en les seues activitats, facilitar el seu desenvolupament professional i protegir els seus interessos econòmics. A més d'acompanyar-los en els trànsits generacionals i secundar-les en la prevenció de conflictes familiars.

  Per part seua, Caixa Popular, amb més de 40 anys d'història, ofereix un model de banca de proximitat, amb valors i amb una sensibilitat social que la diferència de la resta d'entitats. Destaca per la gestió transparent i professional i per la seua solvència. Una cooperativa que creix i basa aquest creixement en continuar generant riquesa local. Una sòlida realitat, cada dia més gran. Amb més clients, més oficines, més equip humà i més negoci.

Noticias anteriores