Actualitat

 • Notícies

  Banca Empresa de Caixa Popular celebra la seua primera ‘Jornada en Positiu’

  Banca Empresa de Caixa Popular celebra la seua primera ‘Jornada en Positiu’

  Banca Empresa de Caixa Popular ha organitzat un esdeveniment en el Biohub de València, amb el nom ‘Jornada en Positiu’, en el qual ha reunit a més d'un centenar d'empresaris valencians. La ponència principal de l'esdeveniment ha sigut a càrrec de César Piqueras, tot un referent en la formació i motivació de professionals i directius, per a parlar sobre “Liderant en positiu”.

  Durant la jornada també han participat Salvador Navarro, president de la CEV, qui ha destacat el suport de Caixa Popular al teixit empresarial valencià; Rosendo Ortí, Director General de Caixa Popular, que ha emfatitzat els aspectes més diferencials de la principal entitat financera a través de la gestió per lideratge i la qualitat de l'atenció amb el servei 5 estreles, i Juan Gallur, Director de Banca Empresa, que ha posat el focus en l'especialització a través dels sectors empresarials més rellevants de la Comunitat Valenciana. 

  Rosendo Ortí, Director General de Caixa Popular

   

  Després d'aquestes intervencions i després d'un café-network, s'han celebrat tres taules redones simultànies.

  Una sobre “Intel·ligència Artificial com a aliat en l'estratègia comercial empresarial”, en la qual han participat diferents personalitats rellevants en el sector TIC valencià com Núria Lloret, presidenta de l'Associació d'Empreses de Tecnologia, Consultoria, Innovació CV (AECTA), Carlos Pujadas, president executiu de Grup Laberit, Óscar David Sánchez, director de Indromeda, i Juan Gallur, responsable del Sector TIC de Caixa Popular.

  Una altra d'elles que ha tractat el “Impacte del cost de l'energia sobre l'activitat industrial i l'economia de les famílies”, amb la participació de Javier Martínez, CEO de Prosolia Energy S.L., Bianca Dragomir, CEO de AVAESEN (l'associació d'empreses d'energies renovables i altres tecnologies netes de la Comunitat Valenciana), Carlos Sánchez, director de la Fundació València Clima i Energia i Carlos López, responsable del Sector Energètic de Caixa Popular.

  I, una tercera relacionada amb “El transport i el medi ambient”. En la qual han intervingut Carlos Prades, president de la Federació Valenciana d'Empreses de Transport (FVET), Pepa Alba, gerent de Trans Laniet S.L., Juan Manuel Díez, cap de Planificació Estratègica i Innovació – Autoritat Portuària de València i David Oliver, responsable del Sector Transport de Caixa Popular.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente