Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular s’integra en el Consell d’Empreses del Màster en Responsabilitat Social Corporativa de la Universitat Politècnica de València

  •    Mitjançant la signatura d’un conveni de quatre anys de duració
  •    El Màster RSC és un títol propi de la UPV
   

  Caixa Popular s’integra en el Consell d’Empreses del Màster en Responsabilitat Social Corporativa de la Universitat Politècnica de València

  Caixa Popular s’ha integrat en el Consell d’Empreses del Màster en Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de la Universitat Politècnica de València (UPV), mitjançant la signatura d’un conveni de quatre anys de duració.

  El conveni ha sigut presentat pel director del Màster RSC UPV, Gabriel García, i el director de Responsabilitat Social i Relacions Institucionals de Caixa Popular, Paco Alòs, en la Facultat d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE) de la UPV, i ha sigut signat pel rector de la UPV, José Esteban Capilla, i el director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí.

  Gràcies a aquest conveni, totes dues parts es comprometen a dur a terme diverses accions relacionades amb aquest títol propi de la UPV. En concret, Caixa Popular es compromet a col•laborar en el desenvolupament de la docència del Màster RSC a través de la participació de professionals pertanyents a l’entitat. 

  També podrà facilitar la possibilitat de la realització de visites i/o activitats en l’entitat, i col·laborar amb els alumnes i professors del Màster en la realització de treballs de final de màster (tesines), entre altres accions. 

  Paco Alòs ha destacat: “Amb aquest acord Caixa Popular pretén continuar difonent la responsabilitat social com una estratègia empresarial d’èxit basada en les persones, els valors i, en el cas de la nostra entitat, en els principis cooperatius”.

  De la seua banda, la UPV es compromet a convidar l’empresa a jornades o seminaris que es promocionen o recomanen des del Màster, i convocar-la a participar en l’avaluació final del títol propi com a part essencial de la millora contínua del programa formatiu, en què s’exposaran les dificultats trobades i s’aportaran, si escau, propostes de millora per a edicions futures del títol propi.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente