Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular obri una nova oficina a Bétera

  L’entitat financera manté el seu pla d’expansió i incrementa la seua presència a la comarca del Camp de Túria.

  Caixa Popular obri una nova oficina a Bétera

  Caixa Popular ha obert una nova oficina situada en el centre de Bétera, en concret al carrer de José Sáez, 5, amb l’horari i el servici més ampli i complet del mercat, ja que obri al públic matí i vesprades.

  La cooperativa valenciana es diferencia de la resta de les entitats financeres pel seu tracte i atenció amb els clients. I és aquest qui decideix com vol relacionar-se amb l’entitat, siga presencialment, en línia o telefònicament.

  Caixa Popular oferirà servicis de finançament, estalvi i inversió a les empreses, cooperatives, comerços, autònoms i particulars de la zona. Al capdavant de l’oficina estan Inma Cavero, Alejandro Tarazona i Miriam Cerveró, com a directora.

  Sala oficina Caixa Popular Bétera

   

  L’oficina presenta un model de relació innovador tant per al client com per a l’equip de treball. Una transformació que busca crear un espai en què el client viu una experiència, creant un espai de relació en què s’oferisca un servici diferencial i excel·lent.

  El concepte d’aquest model està sustentat en un disseny actual, modern i disruptiu, amb la peculiaritat que disposa d’un espai polivalent de benvinguda que permet acollir esdeveniments i presentacions.

  El model d’oficina innovador transmet el lideratge de Caixa Popular com a entitat valenciana de referència, la proximitat del model de banca cooperativa, la confiança, la senzillesa i la transparència del caràcter de l’entitat, així com la sostenibilitat, la innovació i la diferenciació de l’organització.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente