Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular renova la seua web comercial per oferir un servei més digital i pròxim als seus clients

  • La web renovatda ofereix informació enfocada als moments vitals de les persones, recomanacions de productes financers així com diferents mètodes de contacte. 
  imatge pantalla principal de la nova web de Caixa Popular
  • El nou web comercial de Caixa Popular forma part del Pla Digital del Grup Caixa Rural.
  • El web renovat ofereix informació enfocada als moments vitals de les persones, recomanacions de productes financers així com diferents mètodes de contacte. 
  • Un dels serveis més destacats del nou web és la possibilitat de simular préstecs personals i hipotecaris, així com la inversió en fons d’inversió.


  Caixa Popular és una entitat financera l’objectiu de la qual és acostar la seua banca de proximitat a la societat valenciana que confia en els seus productes i serveis per satisfer les seues necessitats financeres. El seu esforç se centra a aconseguir que tots els clients, particulars, empreses, cooperatives, emprenedors i autònoms, troben una solució financera per a cada situació, personal o empresarial.   

  El nou web comercial de Caixa Popular és un reflex de les noves formes de comunicació i atenció als clients a través de canals digitals, reforçant també l’atenció oferida en oficines i en la central d’atenció telefònica. 

  Serveis i eines digitals per als ciutadans 
  Els clients de Caixa Popular gaudiran d’una experiència d’usuari renovada, no sols pel redisseny del web comercial, sinó per la incorporació de noves funcionalitats, com ara simuladors i recomanadors de productes i serveis personalitzats. 

  Per facilitar la informació i permetre al ciutadà fer simulacions des de la comoditat de sa casa, l’oficina o en algun desplaçament en transport, en el web de Caixa Popular s’ofereix un simulador a la mesura de cada necessitat. D’aquesta manera, la persona que està interessada a conéixer les possibilitats de finançament, sense necessitat de ser client de l’entitat, primer podrà seleccionar un simulador específic per a comprar casa o el que fa referència a préstecs personals per a comprar vehicle, fer una reforma, cursar estudis, entre altres motivacions. En uns passos senzills, el ciutadà podrà calcular la quota mensual d’una hipoteca o d’un préstec personal. 

  A més, una altra de les eines digitals que s’ofereixen en el nou web comercial de Caixa Popular és un simulador d’aportacions periòdiques en fons d’inversió. Un altre producte financer que desperta interés entre els ciutadans. En aquest cas, l’usuari mateix té la possibilitat de comprovar el rendiment esperat de la seua inversió en funció del seu perfil de risc, el capital invertit i els terminis triats per a la inversió. 
  La gran varietat de productes i serveis financers oferits ha donat pas a una sèrie de recomanadadors digitals per als ciutadans que estiguen, per exemple, interessats a conéixer les targetes de crèdit i dèbit recomanades per a les seues necessitats. O, en el cas de comerços i autònoms, els diferents TPV disponibles per als seus negocis en funció de la tipologia i els requisits principals.
   
  Informació per a diferents moments vitals 
  En Caixa Popular s’han treballat diferents fites rellevants en la vida de la persones, com quan es vol muntar un negoci, s’espera un fill o es vol preparar la tramitació d’una herència. 

  Moments transcendentals en la vida dels ciutadans, siga en la seua vida personal com en la seua vida professional, que poden necessitar i beneficiar-se de serveis i productes que ofereix la seua entitat financera.  

  A més, Caixa Popular habilita diferents canals perquè el client puga enviar les seues sol•licituds, consultes i dubtes a la seua entitat financera des del web mateix. A més, gràcies a l’experiència de Caixa Popular s’ha generat una pàgina informativa amb les principals solucions que un client puga necessitar amb urgència, com per exemple què cal fer si perd la targeta de crèdit o si té una incidència en un caixer retirant diners en efectiu. 

  Pla Digital de Grup Caixa Rural: #CONECTAmos
  Portar la innovació i la tecnologia al servei del client, que és el centre del negoci. Aqueix és l’objectiu del Programa d’Estratègia Digital del Grup Caixa Rural 2019-2022. Un pla que naix el juliol del 2019 i que posa el focus en la satisfacció de les necessitats de digitalització dels quasi cinc milions de clients del Grup.

  La visió estratègica sobre la qual es materialitza el pla parteix de la base que els clients actuals operen i contracten, de manera indistinta, per canals digitals i de manera presencial en oficines, i per tant cal dotar les caixes rurals dels mitjans necessaris per a oferir una experiència d’usuari integral i completa, tant en canals físics com digitals. #Conectamos és el concepte que ha triat el Grup Caixa Rural per traslladar la seua revolució digital a la societat. En definitiva, és un compromís cap als seus clients per a preservar la proximitat que caracteritza les relacions dels professionals de les entitats de Grup Caixa Rural amb les persones del seu entorn, ara secundant-se en els avantatges que ofereix la innovació tecnològica. 

  Basat en huit eixos de transformació, el Programa preveu set grans línies de treball: renovació d’actius digitals; contractacions i cobertura funcional; nous canals d’interacció; noves propostes de valor; potenciació de la cultura digital; business intelligence i màrqueting digital.

  La filosofia del Programa d’Estratègia Digital de Caixa Rural 2019-2022 respon a la necessitat d’aprofitar al màxim les oportunitats que porta la innovació tecnològica, situant el client en el centre d’aquesta. Perquè, per a totes les entitats que formen part de Grup Caixa Rural, com ara Caixa Popular, l’objectiu últim del seu Programa d’Estratègia Digital és satisfer les necessitats de digitalització dels quasi cinc milions de clients del Grup.

  Sobre Grup Caixa Rural
  Grup Caixa Rural és un dels principals grups bancaris que operen a Espanya. Compta amb més de 2.700 oficines i 9.000 empleats en tot el territori nacional. Actualment, el Grup Caixa Rural està format per 29 caixes rurals, que suposen la pràctica totalitat de les caixes rurals que operen a Espanya.
   

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente