Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular llança un pla de pensions amb una rendibilitat garantida de l’1,3%

  Es tracta d’un nou pla de pensions que garanteix un tipus interessant al venciment als estalviadors, tant si ja són clients de Caixa Popular com si disposen de productes d’estalvi en altres entitats i vulguen traspassar-los a l’entitat i, així, protegir els seus estalvis.

  Caixa Popular llança un pla de pensions amb una rendibilitat garantida de l’1,3%

  L’escenari internacional i la incertesa econòmica està provocant que els mercats financers es tornen incerts i inestables, una circumstància de la qual també són conscients els estalviadors, que miren amb preocupació l’evolució dels seus diners.

  Els partícips de plans de pensions no són aliens a aquesta situació, i també busquen la seguretat en els estalvis que generen al llarg dels anys per a la seua jubilació. Per a tots ells, Caixa Popular ofereix el pla de pensions RGA Seguridad 2027 III, un producte a 4 anys i 3 mesos que ofereix una rendibilitat TAE, garantida pel Banco Cooperativo Español, de l’1,3% al venciment, abril del 2027. L’oferta és limitada fins a esgotar la inversió.

  Aquest pla de pensions és un producte d’estalvi dirigit a tots els estalviadors, siguen clients de Caixa Popular o no i, sens a dubte, és un refugi excel·lent per a aquests estalvis fins al 2027.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente