Actualitat

 • Notícies

  #TuCorazónSuma en la Iniciativa Solidària 2020

  Reto Solidario - Tu Corazón Suma

  La pandèmia de la Covid-19 obliga a reinventar-se. No obstant això, l’equip Caixa Rural-Seguros RGA no vol perdre la seua tradicional Iniciativa Solidària amb motiu de la seua participació en la Volta a Espanya. Per això, han adaptat la seua acció als nous temps. De la tradicional Bicicleta Solidària, passaran al Repte Solidari sota l’etiqueta #TuCorazónSuma amb el suport incondicional dels seus principals patrocinadors Caixa Rural i Seguros RGA.

  Un Repte Solidari presentat en roda de premsa, que va comptar amb la presència de Ricardo Goñi (vicepresident de Caixa Rural-Seguros RGA) Xabier Muriel (director esportiu) i el ciclista Jonathan Lastra, que consistirà a tractar de recaptar 2.000 euros al dia en cadascuna de les 18 etapes de la Volta a Espanya destinats a Càritas i el seu projecte Dret a l’alimentació.

  Com es poden aconseguir aqueixos 2.000 euros? Una persona reconeguda de la província d’on ix cada etapa enviarà un vídeo de suport a la iniciativa. Aquest vídeo es publicarà en les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) de Caixa Rural i de l’equip amb l’objectiu que la publicació arribe a 1.000 “m’agrada”. Si s’hi arriba, la Caixa Rural d’aquesta província donarà 2.000 euros al projecte de Càritas. Les caixes rurals i Seguros RGA com a patrocinadors de l’equip s’hi sumen aportant les quantitats. 

  A més, l’equip i els seus patrocinadors continuaran mantenint el seu ja tradicional Dia Solidari, que igualment s’ha adaptat a la situació global. Les samarretes deixaran pas en aquesta ocasió a màscares solidàries que utilitzaran tots els treballadors del Grup Caixa Rural i de Seguros RGA durant el dijous 5 de novembre, coincidint amb la 15a etapa de la Volta (Mos - Puebla de Sanabria).

  Com cada any, amb motiu d’aquest Dia Solidari, les caixes rurals i Seguros RGA donaran a Càritas el 10% de les primes de les assegurances contractades al llarg d’aqueix dia. La quantitat resultant se sumarà a l’import aconseguit cada dia en el Repte Solidari. 

  Ricardo Goñi (vicepresident de Caixa Rural-Seguros RGA): “L’equip sempre ha tingut una sensibilitat social especial. Sempre hem tractat d’ajudar i fer costat als que més ho necessiten. I enguany els motius són encara més importants. Són moments difícils, ja que tots tenim persones pròximes afectades d’una manera o altra. Aquest repte ens il•lusiona, ja que comptarem a més amb el suport i l’ajuda de grans persones que cada dia sumaran el seu cor al nostre. Esperem aconseguir-ho i que, a més d’assolir el repte, aconseguim il•lusionar també els afeccionats a l’esport i al ciclisme”.

  “Agraïsc a Caixa Rural i a Seguros RGA el seu suport incondicional a totes les iniciatives solidàries que impulsa l’equip. Esperem que tots els seus empleats sumen també el seu cor al projecte. Nosaltres tractarem de tornar-los aquest suport en forma d’un bon rendiment esportiu”.
   

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente