Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular incrementa els beneficis un 40% en el primer semestre del 2021

  Exterior de la nova oficina de Caixa Popular a Cirilo Amorós

  En el primer semestre de l’any, Caixa Popular ha obtingut uns beneficis de 8,5 milions d’euros, un 40% més que en el mateix període de l’exercici anterior. Uns resultats que després d’impostos ascendeixen a 6,5 milions d’euros.

  L’entitat financera valenciana ha acabat el segon trimestre del 2021 amb uns depòsits de 2.092 milions d’euros, cosa que representa un increment del 16%.

  Caixa Popular ha continuat amb una política activa a l’hora d’oferir finançament a les empreses, les cooperatives, els comerços, els autònoms i les famílies valencianes. Les inversions creditícies s’han situat en 1.487 milions d’euros, la qual cosa implica un creixement del 16% respecte del 2020. 

  La cobertura total de la morositat se situa en un 80,5%, amb un descens de la ràtio de mora fins al 3,59%.

  Al tancament del semestre, el marge d’interessos ha arribat a 20,4 milions d’euros, amb un increment del 7%; i el marge brut, a 30,8 milions d’euros, amb un augment del 12%. La ràtio d’eficiència s’ha situat en un 58,61%.

  En els últims mesos, a diferència de la resta de les entitats del sector, Caixa Popular ha obert una oficina nova al centre de València, al carrer de Ciril Amorós, i una altra a la província d’Alacant, a la ciutat de Dénia. Ambdues presenten un disseny innovador pensat per oferir una experiència òptima al client 
  Amb això, la xarxa de Caixa Popular se situarà en 77 oficines repartides per les principals poblacions valencianes.

  Cada vegada també són més les persones que confien en la banca cooperativa, valenciana, amb valors, social i diferent de Caixa Popular, que ja supera els 224.800 clients, dels quals el 78,77% són usuaris de Ruralvía , la banca digital de l’entitat, que combina la tecnologia més moderna i tota la capacitat de desenvolupament que ofereix pertànyer al Grup Caixa Rural.

  El creixement també es trasllada a l’equip humà: Caixa Popular ha creat en aquests mesos 9 llocs de treball, l’entitat compta amb una plantilla de 394 persones, en què la majoria són sòcies de treball i, per tant, propietàries de la cooperativa.


  Compromís amb els ODS, amb la igualtat i la sostenibilitat

  Per facilitar l’assoliment de l’Agenda 2030 aprovada per l’ONU, Caixa Popular se centra a desenvolupar 10 dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible. Així mostrant el seu suport incondicional a resoldre els problemes del planeta i a construir un món millor per a les generacions esdevenidores.

  Els objectius que Caixa Popular promou són els relacionats amb la salut i el benestar, l’educació de qualitat, la igualtat de gènere, el treball i el creixement econòmic, la indústria, la innovació i les estructures, la reducció de les desigualtats, les ciutats i les comunitats sostenibles, la producció i el consum responsable, l’acció pel clima i, finalment, les aliances, ja que totes les accions es duen a terme a través de col•laboracions amb altres organitzacions.

  En aquest sentit, la principal entitat financera valenciana ha consolidat la seua aposta per la igualtat entre les persones i ha llançat la primera convocatòria d’“Ajudes per la igualtat”. Amb un fons de 10.000 euros generat pel 0,7% dels beneficis obtinguts amb la targeta Dona, la cooperativa ha finançat projectes que promouen la igualtat de gènere.

  Dins del programa per a emprenedores “Dona Emprén”, impulsat juntament amb la Fundació Novaterra i que persegueix l’objectiu de fer costat a dones en risc d’exclusió financera a la posada en marxa d’iniciatives emprenedores a través de la tutorització i el mentoratge d’aquestes, s’han posat en marxa nous projectes.

  En l’apartat de la sostenibilitat, l’entitat ha fet un pas més per tal com el 80% de l’energia elèctrica que consumeix prové de fonts renovables, amb l’objectiu d’arribar al 100%.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente