Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular aconsegueix uns resultats de 21,4 milions d’euros el 2022

  Caixa Popular aconsegueix uns resultats de 21,4 milions d’euros el 2022

  Caixa Popular ha obtingut uns beneficis de 21,4 milions d’euros, un 22% més que en l’exercici anterior, després de fer unes dotacions de 11,73 milions d’euros. Uns resultats que, després d’impostos, ascendeixen a 18,3 milions d’euros, amb un creixement del 26%.

  La cooperativa de crèdit, que es consolida com a principal entitat financera valenciana, ha acabat el 2022 amb uns depòsits de 2.460 milions d’euros, cosa que representa un increment del 11%.

  Caixa Popular ha mantingut una política activa a l’hora d’oferir finançament a les empreses, cooperatives, comerços, autònoms i famílies valencianes. Les inversions creditícies s’han situat en 1. 877 milions d’euros, cosa que implica un creixement del 18,95% respecte del 2021.

  Les dotacions al fons d’insolvència d’11,73 milions d’euros situen la cobertura total de la morositat en un 75%, amb una ràtio de mora del 3,52%.

  Al tancament de l’exercici, el marge d’interessos ha arribat a 48 milions d’euros, amb un increment del 20%; i el marge brut, a 75 milions d’euros, amb un augment del 20%. La ràtio d’eficiència s’ha situat en 55,95%.


  A diferència de la resta d'entitats del sector, Caixa Popular manté el seu pla d'expansió i obrirà en els pròxims mesos tres noves oficines a Bétera, Mercavalencia i Cullera. Amb això, la xarxa de la cooperativa de crédit se situarà en 78 oficines repartides per les principals poblacions valencianes, que ofereixen servei personalitzat i presencial amb l'horari més extens del mercat, ja que obrin al públic en horari de matí i vesprada.

  A més, en Caixa Popular és el client qui tria com, quan i de quina manera vol relacionar-se amb l'entitat, per això cada vegada són més les persones que confien en la banca cooperativa, valenciana, amb valors, social i diferent de Caixa Popular, que ja supera els 255.000 clients, dels quals el 82% són usuaris de Ruralvía, la banca digital de l’entitat, que combina la tecnologia més moderna i tota la capacitat de desenvolupament que ofereix pertànyer al Grup Caixa Rural.

  El creixement també es trasllada a l’equip humà. Caixa Popular ha creat l’any 8 llocs de treball nous. L’entitat compta amb una plantilla de 403 persones, en què el 90% són sòcies de treball i, per tant, propietàries de la cooperativa.

  Seu Central Caixa popular


  Caixa Popular ha destinat prop de 2 milions d’euros a iniciatives d’impacte social a la Comunitat Valenciana, col•laborant amb més de 1000 entitats

  L’entitat reverteix en la societat els beneficis que genera i deixa una empremta social important en el territori valencià. Gràcies al compromís amb les persones i a la implicació amb l’entorn, durant 2022 l’entitat s’ha implicat en multitud de projectes que contribueixen a dinamitzar i millorar a la societat valenciana, amb una rellevància especial en els que ajuden a empoderar la dona, enfortir el teixit comercial i empresarial, la cura del medi ambient i la biodiversitat, l’esport i la cultura valenciana.

  El Pla Estratègic de Caixa Popular continuarà fixant les claus en un creixement sostenible, que permeta oferir un model de banca cooperativa, valenciana, amb valors, social i diferent.
   

  Resultats Caixa Popular 2022

Noticias anteriores