Actualitat

 • Notícies

  RGA Rural Pensiones, gestora de Caixa Popular, llança dos nous plans de pensions exclusius per a autònoms

  Amb aquest llançament, Caixa Popular posa a la disposició dels seus clients autònoms i treballadors per compte propi dos nous productes d’estalvi per a la seua jubilació que els permetran incrementar les seues aportacions fins a 5.750 €.

  Plans de Pensions Autònoms

  Ara que s’acosta el final de l’any, moment en què es fa el volum més gran d’aportacions a plans de pensions, aquests nous plans sorgeixen com una oportunitat perquè els autònoms incrementen el seu estalvi per a la jubilació i optimitzen la seua factura fiscal amb el nou límit d’aportacions a plans de pensions fins a 5.750 euros.

  Seran dos els nous plans de pensions, cadascun amb un perfil inversor diferent: d’una banda, l’RGAAutónomos Conservador, un pla de renda fixa mixta dirigit als autònoms més conservadors, i de l’altra l’RGAAutónomos Moderado, dirigit a clients que preferisquen més major en renda variable. 

  Una altra informació rellevant sobre aquests plans és que estan adherits a una política d’inversió sostenible i responsable, i integren en la seua gestió criteris ambientals, socials i de bon govern.

  Des de la Gestora es destaca que, a més d’utilitzar criteris d’inversió sostenibles, aquests plans tenen menys despeses que els plans de pensions individuals i, dins dels límits legals, disposen de total flexibilitat tant per a configurar les seues aportacions en el moment de la constitució de l’estalvi, com en el cobrament posterior de les prestacions.
   

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente