Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular s’uneix al servei Plazox, que permet ajornar els pagaments en el comerç detallista

  Caixa Popular s’uneix al servei Plazox

  Caixa Popular posa a la disposició dels seus clients el servei Plazox, una opció instantània, universal i senzilla que permet als usuaris de les targetes de crèdit triar en el moment de la compra si volen fraccionar el pagament.

  El servei Plazox és una iniciativa que sorgeix a partir de la unió de la banca espanyola a través del Sistema de Targetes i Mitjans de Pagament. Els titulars d’una targeta de crèdit que tinguen activada aquesta funcionalitat podran optar pel pagament a terminis de les seues compres en qualsevol comerç físic o virtual que tinga el servei habilitat.

  Quan es faça un pagament amb la targeta de crèdit físicament mitjançant el terminal de punt de venda (TPV) o del comerç en línia, l’usuari podrà triar l’opció de fraccionar el pagament en 3, 6, 9 o 12 mesos, sempre que l’import de la compra siga superior a 60 euros.

  Amb aquest nou servei, Caixa Popular facilita als comerços, i especialment al comerç menut de proximitat, créixer en competitivitat i digitalització amb la implementació de solucions de pagament que s’adapten de les demandes dels seus clients.

  El servei està disponible per a tots els clients de Caixa Popular de manera totalment gratuïta sense cap cost addicional d’implantació per al comerç, solament requereix tindre un TPV amb el servei de Plazox actiu.

  A més, els clients de Caixa Popular tenen diferents opcions per a fer els seus pagaments amb el mòbil gràcies a l’aplicació Ruralvía Pay, com el sistema de pagament Bizum.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente