Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular destinarà un percentatge per a la prevenció de la malaltia d’Alzheimer cada vegada que s’utilitzen les seues targetes

  Targetes Solidàries FEVAFA

  La principal entitat financera valenciana manté un any més la innovadora iniciativa de les targetes solidàries.

  Per cada compra que facen els clients amb les targetes de l’entitat, Caixa Popular dona un percentatge per a contribuir a una acció social i solidària. Enguany, l’organització beneficiària de la recaptació serà FEVAFA, la Federació Valenciana d’Associacions de Familiars i Amics de Persones amb Alzheimer.

  Des de l’1 de gener fins al 31 de desembre de 2023 Caixa Popular aportarà a FEVAFA el 0,7% dels ingressos en compres que generen les seues targetes. D’aquesta manera, els clients de Caixa Popular contribueixen, sense cap cost per a ells, a una tasca social ajudant a qui més ho necessita per l’ús de les seues targetes.

  FEVAFA treballa per la sensibilització i la visibilitat de la malaltia d’Alzheimer en la societat i desenvolupa diferents iniciatives per a millorar la vida de les persones que pateixen aquesta malaltia i la dels seus familiars. La Federació té més de 15.000 persones associades. Està composta per 42 entitats que atenen més de 3.000 persones a través d’11 centres de dia, 35 unitats terapèutiques d’atenció, dues residències i el servei d’ajuda a domicili en tot el territori de la Comunitat Valenciana. Per a fer-ho disposa d’una plantilla de treballadors de més de huit-centes persones.

  Targetes Solidaries FEVAFA

   

  La iniciativa de les targetes solidàries promoguda per Caixa Popular “és una manera que els nostres clients mostren la seua solidaritat a través d’una acció tan quotidiana com l’ús de les targetes” declara Paco Alòs, director de Responsabilitat Social i Relacions Institucionals de l’entitat.

  “Caixa Popular és un exemple d’empresa, d’economia social i sostenible, i continua mostrant a la societat valenciana que es pot ser tot això i al mateix temps ser responsablement solidaris amb els altres” declara Santiago Llopis, president de FEVAFA Alzheimer, i afig “agraïm profundament aquesta contribució amb la Federació, aquesta ajuda ens permetrà que continuem treballant per les persones afectades per l’Alzheimer”

  De nou Caixa Popular marca la diferència i evidencia la solidaritat com un dels seus valors a través d’accions com la de les targetes solidàries, ajudant a construir una societat més solidària. La cooperativa valenciana inverteix en la societat els seus recursos i hi deixa una empremta social important en el territori valencià.

  La voluntat de l’entitat és que cada any els beneficis es destinen a un projecte que es desenvolupe al territori valencià i que contribuïsca a la solidaritat.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente