Actualitat

 • Notícies

  Quatre equips de Caixa Popular completen el Trailwalker d’Oxam Intermón contra la crisi climàtica

  Trailwalker Caixa Popular

  Quatre equips de Caixa Popular han superat amb èxit els 100km del Trailwalker Intermón Oxfam Girona 2023. Els participants de la prova han recorregut a peu el tram Olot-Sant Feliu de Guíxols per la Via Verda de Girona, un total de 100km en 26 hores.

  El Trailwalker, impulsat per Oxfam Intermón, és una marxa solidària en la qual equips formats per sis integrants, quatre persones que caminen o corren i dues de suport han de completar un recorregut de 100km i, alhora, recaptar un mínim de 1.700€ que es destinaran a projectes solidaris que l'organització té a Àfrica i Amèrica Llatina per a garantir l'accés de la població a aigua potable.

  Els equips de Caixa Popular estan formats per 24 persones, 16 marxadors i 8 persones amb 3 vehicles completaven l'equip de suport que els prestarà ajuda durant el recorregut. Tots ells han entrenat conjuntament en un exemple de treball en equip per a completar els 100 quilòmetres d'aquesta marxa solidària en menys de 32 hores. Per a això, han estat entrenant durament durant 6 mesos, preparant-se física i mentalment per a aquesta gran prova.

  Amb la seua 9a participació en el Trailwalker d'Oxfam Intermón, Caixa Popular demostra una vegada més el seu compromís amb la societat i amb l'esport i el seu interés a col·laborar amb iniciatives que fomenten valors com la solidaritat, l'esforç i el treball en equip.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente