Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular tractarà el paper de la dona cuidadora amb Carolina Ferre i Nacho Coller a Catarroja

  Caixa Popular tractarà el paper de la dona cuidadora amb Carolina Ferre i Nacho Coller a Catarroja

  •    La trobada serà el dijous 16 de novembre en el TAC de Catarroja

  •    L'entitat reafirma el seu compromís per la salut mental i la igualtat de gènere
   

  L'entitat financera valenciana Caixa Popular presenta una nova edició del programa de podcasts sobre salut mental ‘Verbs Copulativos’ conduït per la presentadora Carolina Ferre i el psicòleg Nacho Coller.

  En esta ocasió, serà en format presencial obert al públic i tindrà com a convidades a Ana Mansergas, periodista de la Cadena SER, i Susana Puerto, psicòloga especialitzada en estimulació cognitiva en la tercera edat.

  Es donaran cita dijous que ve 16 de novembre a les 10:30h en el TAC Teatre Auditori de Catarroja, per a compartir les seues reflexions sobre el paper de la dona cuidadora.

  Una responsabilitat assumida culturalment per les dones i que comprén no sols la criança dels fills, sinó també el suport emocional, la cura de les persones malaltes o majors o la gestió de les labors de casa, entre altres.

  A més, l'esdeveniment estarà amenitzat per la música en directe del cantant i compositor valencià Guillermo Martín.

  Les invitacions a l'esdeveniment són gratuïtes fins a completar l'aforament, a través del següent enllaç: 
  https://entradas.teatroenvalencia.com/espectaculo/verbos-copulativos-y-a-mi-quien-me-cuida/tacverboscopula

  A través de la iniciativa Verbs Copulativos, Caixa Popular aborda la problemàtica de la salut mental amb programes que tracten diferents aspectes com l'amor propi, la depressió o l'assetjament escolar i que es comparteixen en les principals plataformes d'àudio i xarxes socials.

  La principal entitat financera valenciana segueix un model de banca social, solidària i de proximitat amb una cultura que promou la igualtat i el benestar físic i mental des de l'àmbit intern.
   

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente