Actualitat

 • Notícies

  Visa i Caixa Popular s’uneixen en els Jocs Paralímpics Tòquio 2020 de la mà de Teresa Perales i Saúl Craviotto

  Visa i Caixa Popular s’uneixen en els Jocs Paralímpics Tòquio 2020 de la mà de Teresa Perales i Saúl Craviotto

  Visa i Caixa Popular s’uneixen en els Jocs Paralímpics Tòquio 2020 de la mà de Teresa Perales i Saúl Craviotto

  Visa i les caixes del Grup Caixa Rural, entre les quals està Caixa Popular, han llançat la campanya Remem Junts. Una acció que, gràcies a Visa, permet als clients de l’entitat financera valenciana conéixer a través del web remamosjuntos.cajarural.com com dues de les estreles de l’equip paralímpic i olímpic espanyol han viscut la preparació de Tòquio 2020.

  Per a l’acció s’ha comptat amb la col•laboració de Teresa Perales, amb un palmarés de 26 medalles olímpiques i nomenada fa poc Premi Princesa d’Astúries de l’Esport, i Saúl Craviotto, banderer d’Espanya i guanyador de 5 medalles olímpiques, l’última en aquests Jocs Tòquio 2020.

  Tots dos esportistes són ambaixadors del Team Visa a Espanya, programa creat per Visa l’any 2000 amb l’objectiu de proporcionar als atletes les eines, els recursos i el suport necessari per a assolir les seues metes, tant dins de la competició com fora.

  En aquest sentit, la nadadora paralímpica Teresa Perales subratlla: “Ens enfrontem a una de les cites més especials dels últims temps, ja que aquests Jocs representaran el triomf de la humanitat sobre la pandèmia que ens ha tocat viure. Però també és veritat que seran uns Jocs una mica “descafeïnats”, ja que ens faltarà un dels impulsos més grans que tenim els esportistes i les persones en general: el caliu de la gent. No obstant això, projectes com aquest de Visa juntament amb Caixa Rural fan que puguem sentir molt més a prop aquest impuls”.

  De la seua banda, el piragüista Saúl Craviotto afirma: “El màxim a què pot aspirar un esportista és a competir en uns jocs olímpics, el següent és aconseguir una medalla, i ja ser banderer del teu país és el més gran dels somnis, el cim de l’olimpisme. Aquests Jocs són diferents, ja que no podem comptar amb el caliu del nostre públic… Per aquest motiu, m’encanta aquesta iniciativa de Visa de la mà de Caixa Rural, en la qual notem d’una manera especial el seu suport”.

  A través del web remamosjuntos.cajarural.com, hem obert un espai de la mà de Visa en què els clients puguen traslladar missatges d’ànim als esportistes paralímpics espanyols que competeixen a Tòquio.

  Addicionalment, els clients amb targetes Visa de Caixa Popular podran participar fins al pròxim 5 de setembre i guanyar una de les caixes commemoratives Tòquio 2020 amb regals exclusius d’aquesta edició tan esperada que sortegem cada dia. Les targetes d’empresa i les targetes regal queden excloses d’aquesta promoció.
   

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente