Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular llança la 1a convocatòria d'ajudes per a la conservació del medi ambient

  Caixa Popular llança la 1a convocatòria d'ajudes per a la conservació del medi ambient

  Caixa Popular posa en marxa la 1a convocatòria d'Ajudes a la Implicació Ambiental amb l'objectiu d'impulsar la realització de projectes que treballen per la conservació i/o sensibilització en matèries referides al medi ambient, la sostenibilitat o la lluita contra el canvi climàtic.

  La preocupació per l'entorn és un dels principis del cooperativisme. És per això que, com a cooperativa de crèdit, en Caixa Popular té especial rellevància la cura del medi ambient.

  En aquesta línia, l'entitat financera valenciana llança aquesta convocatòria, amb una dotació total de 10.000€, perquè es presenten totes les entitats socials, centres educatius o associacions que treballen iniciatives centrades en el medi ambient a la Comunitat Valenciana.

  Aquestes organitzacions podran presentar la seua sol·licitud fins al 23 d'octubre a través del web de Caixa Popular: https://www.caixapopular.es/va/ajudes-mediambientals

  Entre tots els projectes presentats, un jurat format per membres de l'equip de treball de Caixa Popular i especialistes en la matèria, triaran els projectes que rebran les ajudes.

  Una entitat que aposta per un futur més verd

  L'entitat ha obtingut recentment el certificat AENOR d'emissions de la seua petjada de carboni amb el disseny d'un full de ruta que els guia cap a la neutralitat climàtica. Amb aquestes accions, acompanyades de l'ús d'energies provinents de fonts renovables, la instal•lació de plaques per a l'autoconsum o la reducció de l'ús del paper, tenen l'objectiu d'arribar a ser neutres en emissions.

  A més, Caixa Popular impulsa iniciatives com La Mostra del Canvi, un concurs de fotografia que reflecteix els impactes del canvi climàtic sobre el territori i la biodiversitat valenciana.

  Per a la cooperativa valenciana és fonamental construir aliances estratègiques amb organitzacions compromeses que contribuïsquen a aconseguir un major impacte en la societat i en l'entorn. Exemple d'això són la col·laboració amb la Fundació Oceanográfic, amb Acció Ecologista Agró, amb el Jardí Botànic de la Universitat de València i amb el projecte europeu Young Innovators, l'aliança amb la Fundació Sant Jordi o el suport a l'Escola d'Emprenedors Sostenibles de Natura i Cultura.

  L'entitat reitera el seu compromís amb el medi ambient oferint unes condicions inigualables en finançament de plaques solars, vehicles elèctrics i productes verds.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente