Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular llança la convocatòria d’ajudes ‘Sense Barreres’ destinades a persones amb discapacitat


   

  Caixa Popular llança la convocatòria d’ajudes ‘Sense Barreres’ destinades a persones amb discapacitat

  La cooperativa de crèdit valenciana posa en marxa una convocatòria d’ajudes per a la realització de projectes que treballen la igualtat de les persones amb discapacitat i que es finançarà amb un fons de 10.000€.

  En Caixa Popular la igualtat és un dels valors que desenvolupa a través del projecte estratègic ‘Sense Barreres’ i que pretén millorar la situació de les persones amb discapacitat.

  En aquesta mateixa línia, l’entitat financera llança aquesta convocatòria perquè s’hi presenten totes les entitats socials que treballen iniciatives centrades en l’àmbit de la inclusió i el foment de la igualtat a la Comunitat Valenciana. Les sol·licituds es poden presentar fins al 31 de gener a través de la pàgina web:
  www.caixapopular.es/va/ajudes-sense-barreres

  Entre tots els projectes presentats, un jurat de Caixa Popular i el seu equip de treball seleccionaran els 4 finalistes. Finalment, seran els membres del Club POPUlines de Caixa Popular els que decidiran el resultat final a través de la seua votació en línia.

  La dotació total de la convocatòria és de 10.000€, que es distribuiran en 4 premis: una ajuda de 5.000€, una altra de 3.000€ i dues ajudes de 1.000€. Per a la avaluació dels projectes presentats es tindran en compte diferents criteris, com els objectius, la metodologia i les activitats del projecte o el seu caràcter educatiu i social.

  Caixa Popular promou la inclusió de les persones amb discapacitat

  Caixa Popular segueix un model de banca social, solidària i de proximitat i té com a missió ser l’entitat financera valenciana amb més implicació i impacte social. La iniciativa de la convocatòria d’ajudes forma part del projecte Sense Barreres, que integra diferents accions per a promoure la igualtat entre les persones.

  Des de la cooperativa treballen per contribuir a aquesta generació de valor social duent a terme accions de sensibilització per la igualtat, buscant aliances amb associacions que treballen amb persones amb discapacitat intel·lectual o física o dissenyant productes i serveis adaptats a les necessitats concretes d’aquestes associacions i de les famílies que hi ha darrere, entre altres iniciatives. 

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente