Actualitat

 • Notícies

  Aliança entre Caixa Popular i la Fundación del Sueño Mónica Duart per a promoure la investigació científica i contribuir a la salut

  Aliança entre Caixa Popular i la Fundación del Sueño Mónica Duart per a promoure la investigació científica i contribuir a la salut

  Caixa Popular i la Fundación del Sueño Mónica Duart de la Comunitat Valenciana han firmat un conveni de col•laboració amb l’objectiu de promoure la investigació i impulsar les iniciatives socials dutes a terme per la fundació. Aquest acord reforça el compromís de totes dues entitats amb el benestar social i el desenvolupament integral de les persones.

  El conveni, firmat per Rosendo Ortí, director general de Caixa Popular, i Mónica Duart, presidenta de la Fundación, estableix un marc de cooperació per a la realització de projectes que fomenten la investigació relacionada amb el descans amb persones majors, diversitat i discapacitat.

  Rosendo Ortí va expressar la seua satisfacció amb aquest acord: “En Caixa Popular estem compromesos a millorar les condicions de vida de les persones. Aquest conveni amb la Fundación Mónica Duart ens permet conjuminar esforços i recursos per a implementar projectes que tindran un impacte significatiu en la vida de moltes persones. Estem convençuts que junts podem fer una diferència real.”

  Per part seua, Mónica Duart, presidenta de la Fundación del Sueño, va assenyalar que “aquesta col•laboració suposa un incentiu per a continuar millorant el benestar de les persones a través del descans, especialment dels col•lectius més vulnerables. El son és un factor clau per a gaudir d’una bona salut física i mental i amb aquesta aliança aconseguirem que més persones puguen beneficiar-se d’una bona higiene del son”. 

  La Fundación té per objecte promoure, impulsar i difondre la investigació, la innovació i la formació relacionada amb el descans i els trastorns associats al son, contribuint a millorar la salut física i mental de les persones. La fundació té un alt compromís social perquè totes les persones tinguen dret a un descans digne i, així mateix, millorar el benestar de tota una societat a través del son.

  El conveni de col•laboració permetrà a la Fundación desenvolupar i ampliar la seua línia de conscienciació i sensibilització amb formació específica per a diferents col•lectius, ja que el son és diferent en cada etapa de la vida. Les accions formatives se centraran en els col•lectius més vulnerables com les dones, les persones majors i la infància i la joventut, posant l’accent en les persones que pateixen malalties o trastorns neurodegeneratius en què el son és un aliat imprescindible per al seu desenvolupament cognitiu, la seua conducta i la millora de la seua salut.

  Caixa Popular referma el seu compromís amb el desenvolupament social a través d’aquesta aliança, destacant el seu enfocament solidari i la seua inversió en projectes que generen un impacte tangible en la societat. 

Noticias anteriores