Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular posa a la disposició dels seus clients un servei gratuït d’assessorament i gestió d’ajudes públiques per a optar al Pla Resistir Plus

  Foto fachada oficina Caixa Popular

  A través de l’aliat estratègic Innóvate 4.0, Caixa Popular ha posat a la disposició dels seus clients un servei gratuït d’assessorament i gestió d’ajudes públiques per a les empreses, els comerços i els autònoms. Els clients de la principal entitat financera valenciana podran beneficiar-se d’aquest servei per a optar a les ajudes del Pla Resistir Plus Comunitat Valenciana.

  •    Caixa Popular desenvoluparà una plataforma per a ajudar les empreses valencianes a beneficiar-se dels fons europeus Next Generation EU 

  En aquesta línia, Caixa Popular està treballant en el desenvolupament d’una plataforma web amb l’objectiu d’ajudar les empreses valencianes a beneficiar-se dels fons europeus que arribaran a Espanya a través del programa Next Generation EU. 

  Amb l’objectiu d’impulsar la recuperació econòmica de la Comunitat Valenciana, la cooperativa de crèdit disposarà de les eines necessàries perquè les empreses puguen beneficiar-se de les ajudes, estimular la recuperació del teixit empresarial valencià i promoure models productius més sostenibles i digitals.

  Caixa Popular posarà en marxa aquest nou servei que permetrà a les empreses valencianes, clientes de l’entitat o no, accedir a tota la informació sobre les convocatòries d’ajudes públiques.

  L’eina mostrarà, en funció del perfil o la necessitat de l’empresa, les ajudes o les subvencions que s’ajusten més a cada negoci. 

  La voluntat de Caixa Popular és contribuir a la canalització de totes les ajudes públiques per afavorir la generació de riquesa i millora del teixit empresarial valencià.

Noticias anteriores