Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular i Cámara Valencia s'alien per a reactivar el comerç local amb els Bons Comerç

  Conveni entre Cámara Valencia i Caixa Popular

  La Cámara València i Caixa Popular signen un conveni de col•laboració per a la posada en marxa de la campanya “Bons Comerç VLC”.

  Rosendo Ortí, Director General de Caixa Popular, i José Vicente Morata, President de la Cámara Valencia, han escenificat la signatura d'aquest acord en les instal•lacions centrals de l'entitat financera a Paterna.

  La iniciativa de l'Ajuntament de València consisteix en una targeta de pagament de Caixa Popular amb un saldo de 100 euros que s'adquireix a un preu de 50 euros pels consumidors, atés que l'Ajuntament aporta els 50€ restants. Aquestes targetes es poden utilitzar en els comerços per productes i serveis fins al 30 de novembre.

  La primera convocatòria es va llançar a principis d'octubre amb més de 11.455 targetes de Caixa Popular destinades a la compra en el comerç de proximitat. Dont el bon acolliment i l'èxit de la campanya per part de consumidors i comerciants s'han posat en circulació 7.500 bons més que han esgotat en menys d'1 hora.

  L'entitat financera valenciana mostra amb aquesta acció el seu suport als xicotets establiments i comerços de barri per a impulsar la seua activitat comercial, afectada durant els dos últims anys per la crisi sanitària.


   

Noticias anteriores

Plazox

Caixa Popular s’uneix al servei Plazox
Caixa Popular s’uneix al servei Plazox, que permet ajornar els pagaments en el comerç detallista