Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular i EGM Fuente del Jarro renoven la seua col•laboració per a impulsar el desenvolupament empresarial

  Caixa Popular i EGM Fuente del Jarro renoven la seua col•laboració per a impulsar el desenvolupament empresarial

  Caixa Popular i l’Entidad de Gestión y Modernización (EGM) Fuente del Jarro han renovat el seu conveni de col•laboració amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament empresarial i promoure la sostenibilitat econòmica en el Parc Empresarial Fuente del Jarro. Aquest acord, que reforça el compromís de totes dues entitats amb la innovació i el suport a les empreses valencianes, pretén ser un motor de creixement per a la zona. 
   
  L’acord suposa per a Caixa Popular el compromís d’oferir condicions financeres especials per a facilitar la gestió economicofinancera de les empreses associades a EGM Fuente del Jarro i també per als seus treballadors. L’entitat financera valenciana facilitarà l’accés a programes de finançament de la Unió Europea, així com de l’Administració estatal i l’autonòmica, que puguen suposar un suport al teixit empresarial de l’àrea empresarial. A més, els professionals de Caixa Popular es posen a la seua disposició per a la realització de cursos o jornades que puguen ser d’interés. 

  EGM i Caixa Popular 2


   
  La firma del conveni va tindre lloc en les instal·lacions de l’entitat financera, on es van donar cita representants de totes dues organitzacions. Per part de Caixa Popular, hi va assistir el director de Banca Empresa, Juan Gallur, que va destacar la importància d’aquest acord per a enfortir el teixit empresarial local: “En Caixa Popular estem compromesos amb el desenvolupament econòmic i social de la nostra comunitat. Aquest conveni és una mostra més del nostre suport a les pimes i els autònoms, que són el motor de la nostra economia”. 
   
  Per part seua, Carlos Serrano Pérez, president d’EGM Fuente del Jarro, va subratllar els beneficis que aquest conveni aportarà a les empreses del parc empresarial: “Des de la nostra associació empresarial ens alegra continuar amb aquesta dilatada trajectòria de col·laboració amb Caixa Popular, entitat valenciana que compta amb oficina pròpia en la nostra àrea empresarial i que destaca per oferir una tasca de suport a l’empresariat”. 
   
  Amb aquest conveni, Caixa Popular i EGM Fuente del Jarro refermen el seu compromís amb el progrés econòmic i social del Parc Empresarial, apostant per la creació d’un entorn empresarial sòlid i competitiu.

Noticias anteriores