Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular i la Fundació Horta Sud renoven la seua col•laboració per enfortir l’associacionisme

  Les dues entitats han ampliat la seua col•laboració per continuar oferint formacions, assessorament, espais de trobada i ajudes econòmiques al moviment associatiu

  Caixa Popular i la Fundació Horta Sud renoven la seua col•laboració per enfortir l’associacionisme

  Caixa Popular i la Fundació Horta Sud continuaran treballant conjuntament per enfortir el moviment associatiu arreu de la Comunitat Valenciana. Així ho han oficialitzat hui amb la renovació del conveni marc de col•laboració entre les dues entitats, que duen quasi tres dècades treballant conjuntament en aquesta línia. Concretament, l’acord reforça cinc camps d’actuació: ajudes a «Projectes Que Canvien El Món», «Escola d’Associacions», «Serà Horta Sud 2030», publicacions de recursos pràctics i de la Revista «Papers» i altres accions de promoció de l’associacionisme. 

  Amb la renovació de la col•laboració, les ajudes a «Projectes Que Canvien El Món», atorgades conjuntament per Caixa Popular, Fundació Horta Sud i Grupo Ugarte Automoción, arribaran enguany a la 31a edició. Unes ajudes que, fins al moment, ja han tingut una aportació econòmica de més de 300.000 € i que han contribuït a fer possibles 207 projectes interassociatius amb més de 600 entitats participants.

  D’altra banda, la col•laboració també possibilita l’arribada de l’«Escola d’Associacions», que ofereix formacions i servei d’assessorament gratuït per a les associacions, a tretze comarques de la Comunitat Valenciana. Així mateix, aquests serveis es complementen amb l’oferiment de recursos pràctics en obert per a totes les associacions.

  Finalment, la relació entre Caixa Popular i la Fundació Horta Sud es trasllada també a la publicació de la Revista «Papers», per a reflexionar sobre els reptes de present i futur de la comarca, i al projecte de «reconstrucció comarcal» d’associacions, institucions públiques, teixit empresarial i universitats «Serà Horta Sud 2030», que ja treballa abordant els models de mobilitat, energia, governança, economia i ciutats verdes. 

  Tant des de Caixa Popular com des de la Fundació Horta Sud han mostrat la seua satisfacció amb l’ampliació d’aquesta col•laboració «que està en l’ADN de les dues entitats». Per Rosendo Ortí, Director General de Caixa Popular, «promoure i enfortir l’associacionisme és treballar amb i per a les persones, que és on Caixa Popular considera que ha d’estar». Per la seua banda, pel director de la Fundació Horta Sud, Julio Huerta, la relació amb Caixa Popular «que forma part del Patronat de la Fundació», posa de manifest «la importància de la Responsabilitat Social Comunitària, perquè tots els agents, també els econòmics, formen part de la comunitat».
   

Noticias anteriores