Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular i la seua plantilla destinen 90.000€ a projectes socials amb les ajudes 'Un dia de Salari'

  •    Oberta la convocatòria per a la presentació de projectes que vulguen beneficiar-se d'aquestes ajudes fins al 16 de juny

  Convocatòria Dia de Salari 2024

  Caixa Popular, gràcies al compromís solidari del seu equip humà, ha aconseguit recaptar enguany un total de 90.000 euros mitjançant la campanya 'Un dia de Salari'.

  Una iniciativa amb la qual les persones que treballen en l'entitat donen voluntàriament un dia del seu salari. A més, Caixa Popular ha contribuït addicionalment amb una aportació del doble d'aquesta xifra, incrementant el fons d'ajudes a 90.000€.

  Les ajudes estan dirigides a associacions, fundacions i ONGs que desenvolupen projectes solidaris que tinguen com a objectiu reduir la desigualtat i impactar positivament en la qualitat de vida de les persones. Els projectes seleccionats podran ser finançats parcial o íntegrament, amb un límit màxim de 15.000€ per projecte, amb la finalitat de fer costat al major nombre d'organitzacions possibles.

  El projecte podrà dur-se a terme en països tercers o en territori de la Comunitat Valenciana i poden abastar àmbits tan diversos com la cooperació al desenvolupament, la infància, la salut, l'autosuficiència alimentària, el medi ambient, la inclusió i la integració de les persones amb discapacitat o diversitat, l'educació o la igualtat de gènere, entre altres.

  La convocatòria per a la presentació de projectes està oberta fins al 16 de juny de 2024. Les sol·licituds hauran de realitzar-se a través del formulari disponible en la web de Caixa Popular: https://www.caixapopular.es/va/convocatoria-ajudes-dia-salari

  ‘Amb aquesta iniciativa es posa de manifest el compromís dels treballadors i treballadores de Caixa Popular amb la societat valenciana i la seva coherència amb els valors de l'entitat, on la solidaritat i la implicació amb l'entorn més pròxim forma part de la nostra manera de ser com a cooperativa’, ha afirmat María Jesús Figuerola, responsable de voluntariat corporatiu de Caixa Popular.
   

Noticias anteriores