Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular i Valencia Basket, junts dues temporades més

  Caixa Popular i Valencia Basket, junts dues temporades més

  Caixa Popular estendrà la seua condició de patrocinador oficial del Valencia Basket dues temporada més, fins al final de la campanya 2023-24, després de l’acord aconseguit entre les dues parts per a allargar una col•laboració que va començar el 2014 i que es va ampliar a les dues plantilles professionals després de l’ascens del primer equip femení a la Lliga Femenina Endesa el 2018. 

  L’acord es va rubricar en l’Oficina de Servicis Centrals de l’entitat bancària en un acte en què Rosendo Ortí, director general de Caixa Popular, i Enric Carbonell, director general de Valencia Basket, van estampar la seua signatura sobre aquest nou document que referma i consolida el suport que Caixa Popular ve prestant al club.

  Caixa Popular mantindrà amb aquesta ampliació del seu vincle amb l’entitat taronja els suports que ha vingut ocupant en les últimes temporades en la seua condició de patrocinador “Or” del Valencia Basket, en què el més destacat és la presència del logotip d’aquesta entitat bancària a la part posterior de la samarreta de calfament dels nostres equips professionals durant els partits de competició nacional. 

  A més, Caixa Popular mantindrà la seua presència en la publicitat estàtica de la Fonteta, continuarà preparant l’animació almenys de dos partits per temporada, i tornarà a fer possible, arran de l’èxit de la primera edició, el concurs Dansa, Balls i Acrobàcies de Valencia Basket. D’altra banda a més, l’entitat s’estrena com a “Impulsor de l’Esforç” col·laborant també en el creixement i el desenvolupament en valors de les categories de formació de L’Alqueria del Basket.

Noticias anteriores