Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular llança una campanya de suport a l’INCLIVA en la seua lluita contra el Càncer de Mama

  Caixa Popular llança una campanya de suport a l’INCLIVA en la seua lluita contra el Càncer de Mama

  Coincidint amb el Dia Mundial de la lluita contra el Càncer de Mama, l'entitat financera valenciana ha posat en marxa una campanya de suport a l'Institut d'Investigació Sanitària INCLIVA. 

  Per cada nou client de Caixa Popular, l'entitat donarà 20€ en el seu nom al projecte que lidera l'oncòloga Anna Lluch per a la investigació del Càncer de Mama a través de l’INCLIVA.

  A més, sortejarà 5 targetes regal de 500€ entre totes les persones amb més de 18 anys que es facen clients de l'entitat financera. 

  Conscient que el càncer de mama és la malaltia més freqüent de les dones al nostre país, la cooperativa valenciana impulsa aquesta col·laboració per a afavorir la investigació i sensibilitzar a la població.

  La igualtat és un dels valors de Caixa Popular des de la seua creació fa més de 40 anys, és per això que compta amb el projecte Caixa Popular Dona que té com a objectiu ser l'entitat preferida per les dones.

  Una de les fites del projecte és el llançament de la targeta Dona, la primera targeta bancària que promou la igualtat de gènere, ja que destina un percentatge dels beneficis que genera pel seu ús a un fons per a finançar projectes que treballen per la igualtat entre les persones.

  Amb el fons recaptat s'han posat en marxa les Ajudes per la Igualtat, unes ajudes que s'han destinat a millorar l'ocupabilitat i oferir formació a dones víctimes de violència de gènere, millorar l'autonomia de dones que pateixen explotació sexual, oferir tallers per a dones diagnosticades en salut mental o intervenció especialitzada per a dones amb trastorn addictiu víctimes de la violència masclista, entre altres.

  En aquesta mateixa línia, compta amb altres iniciatives, com la col•laboració amb la Fundació Novaterra, amb el projecte Dona Emprén d'autotreball per a dones amb pocs recursos, i també diferents seminaris web i sessions en centres educatius per a fomentar la sensibilització i l'educació en igualtat de drets i oportunitats entre homes i dones, entre altres.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente