Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular porta a Elsa Punset en una jornada sobre els hàbits per a millorar la vida

  Caixa Popular porta a Elsa Punset en una jornada sobre els hàbits per a millorar la vida

  Amb el lema ‘Xicotetes revolucions: hàbits per a millorar la vida i el treball’, Caixa Popular ha organitzat una jornada en el Teatre Olympia que ha comptat amb la ponència d'Elsa Punset i Rosendo Ortí, Director General de l'entitat.

  L'esdeveniment exclusiu per a clients de Caixa Popular ha omplit l'històric teatre amb quasi 1.000 persones que han pogut conéixer de primera mà el model de banca cooperativa valenciana, amb valors, social i diferent que caracteritza a l'entitat financera.

   

  Elsa Punset és una de les principals figures internacionals de divulgació de la intel·ligència emocional com a eina per a l'optimisme intel·ligent. És llicenciada en Filosofia i Lletres, Màster en Humanitats per la Universitat d'Oxford, en Periodisme per la Universitat Autònoma de Madrid i té un Màster en Educació Secundària per la Universitat Camilo José Cela de Madrid.

  La seua ponència tracta les idees clau per a aconseguir millorar les nostres vides amb l'aplicació d'hàbits fàcils d'implementar. Una filosofia que promou l'entitat a través de l'ecosistema de la felicitat, que fomenta el benestar emocional, social, econòmic i físic de les persones que treballen en ella.

   

  L'entitat financera valenciana compta amb processos estratègics que li confereixen una flexibilitat i una operativitat essencials en l'èxit de l'organització i en l'eficiència per a gestionar el canvi. La proposta de valor que ofereix Caixa Popular i les seues peculiaritats pel model de propietat, cultural o de relació amb els clients la diferencien de la resta d'entitats bancàries del mercat.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente