Actualitat

 • Notícies

  L’Asociación Empresarial de Beniparrell i Caixa Popular faciliten el finançament i la liquiditat a les pimes

  AEMBE i Caixa Popular faciliten el finançament i la liquiditat a les pimes

  L’Asociación Empresarial de Beniparrell (AEMBE) i Caixa Popular han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual totes dues entitats volen oferir finançament i liquiditat a les pimes i els negocis d’autònoms, ajudant a una millor cohesió social i desenvolupament econòmic de les sis àrees industrials del municipi. AEMBE i Caixa Popular coincideixen que l’actual conjuntura econòmica incideix amb més severitat en els autònoms i fa necessari el foment de línies de crèdit per a la consolidació o l’ampliació de negocis. A més, la cooperativa de crèdit posa a la seua disposició una línia de finançament del Fons Next Generation de la Unió Europea per a les seues pimes, així com productes financers especials per als treballadors i treballadores de les empreses d’AEMBE.

  Leonardo García, president d’AEMBE i Rafael Muñoz juntament amb Isabel Campos, directors de les oficines de Caixa Popular de Silla i Catarroja, respectivament, han sigut els encarregats de signar aquest conveni, que ofereix condicions molt beneficioses a les seues empreses associades.

  AEMBE té com a objectiu complir les exigències i les inquietuds dels industrials i empresaris de Beniparrell, i és l’interlocutor vàlid i representatiu davant de l’Administració pública, i millora a més les àrees industrials de Beniparrell i la competitivitat dels seus associats.

  Per part seua, Caixa Popular, amb més de quatre dècades d’història, s’ha convertit en la principal entitat del sistema financer valencià, que presta servei a la societat i a les empreses i cooperatives valencianes. Entre les seues línies de negoci destaca Banca Empresa, el servici especialitzat de banca per a empreses de Caixa Popular

Noticias anteriores