Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular i AEMON mantenen la seua aliança per a impulsar el finançament de les empreses de l’Horta Nord

  Convenio AEMON - Representantes de Caixa Popular y de AEMON sentados a una mesa firmando un convenio de colaboración

  L’entitat financera valenciana Caixa Popular i l’Associació Empresarial de Montcada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera (AEMON) han renovat l’acord de col•laboració per a facilitar l’accés al finançament de les empreses i els professionals associats i afavorir la competitivitat i el desenvolupament de la seua activitat.

  El president de AEMON, Francisco Camps, i el director de Zona de Caixa Popular, Francisco Montesa, van signar l’acord de col·laboració entre totes dues entitats. L’acte també va comptar amb la presència del gerent de l’associació, Diego Romá, i del director de l’oficina de Caixa Popular a Montcada, Fernando Lorenzo.

  Amb més de quatre dècades d’història, Caixa Popular s’ha convertit en la principal entitat del sistema financer valencià, que presta servei a la societat i a les empreses i les cooperatives valencianes.

  Entre les seues línies de negoci destaca Banca Empresa, el servei especialitzat de banca per a empreses de Caixa Popular. Integrat per professionals altament qualificats, per a oferir a les empreses la gamma més àmplia de solucions i atendre totes les necessitats del negoci.

  De la seua banda, AEMON és una associació sense ànim de lucre que aglutina més de 130 empreses industrials i de serveis, l’aliança amb Caixa Popular afavoreix des de fa anys les empreses associades i els negocis d’autònoms l’establiment, la consolidació o l’ampliació.
   

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente