Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular renova el seu conveni amb ASELEC

  Firma del conveni entre ASELEC i Caixa Popular als servicis centrals de l'entitat financera

  Caixa Popular i ASELEC han renovat i han ampliat el conveni de col·laboració que van signar el mes de juny passat i que permetrà a totes les seues empreses associades beneficiar-se d’una àmplia gamma de productes financers en condicions especials.

  Una aposta pel sector de l’energia i de les telecomunicacions, que seran clau en el desenvolupament de l’economia sostenible i la transició energètica. Per a les empreses associades a ASELEC és una garantia poder col·laborar en el desenvolupament dels seus projectes amb una entitat financera valenciana com Caixa Popular. 

  La signatura de la renovació del conveni de col·laboració es va fer en els Serveis Centrals de Caixa Popular el 14 d’abril passat. A la signatura van assistir Juan Gallur Marí, responsable de l’Àrea Banca Empresa i Raúl Saiz Martín, responsable d’Autònoms. Així mateix, el conveni va ser ratificat per Rafael Castillo Devís, president d’ASELEC.

  Aquesta aliança mostra el compromís de Caixa Popular amb el teixit empresarial valencià. L’entitat financera valenciana se situa al costat de les empreses, els comerços i els autònoms per a buscar sinergies i promoure el desenvolupament econòmic, generar riquesa i dinamisme comercial a la Comunitat Valenciana.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente