Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular i la Gestoría y Asesoría Crespo s’alien per afavorir les cooperatives de transport associades

  Signatura conveni entre Gestoría y Asesoría Crespo i Caixa Popular

  L’entitat financera valenciana ha signat un acord de col·laboració amb la Gestoría y Asesoría Crespo que permetrà oferir condicions avantatjoses en els productes i serveis financers a totes les cooperatives de transport associades a la gestoria i al seu col·lectiu de treball.

  La directora d’oficina de Patraix de Caixa Popular, Alicia Alfaro, i l’administrador de Gestoría y Asesoría Crespo SL, Ismael Pedro Vargas, han signat l’acord en les instal·lacions de Serveis Centrals de l’entitat bancària.

  Amb l’objectiu de col·laborar en el desenvolupament del sector empresarial, Caixa Popular aportarà condicions financeres especials a les cooperatives de transport associades a la Gestoría y Asesoría Crespo i al col·lectiu de treball d’aquestes.

  D’aquesta manera, podran beneficiar-se de condicions especials en els comptes que òbriguen en Caixa Popular i en una àmplia gamma de productes i serveis financers com Finanzàs, que possibilita al client contractar un préstec sense necessitat de tindre compte obert en Caixa Popular, o la Targeta de Compra Local, que finança les compres fins a 6 mesos sense interessos. 

  Caixa Popular també posa a la seua disposició línies de finançament, un gestor de comerç exterior, el servei gratuït de consultoria d’assegurances o el servei INNOVATE 4.0 amb assessoria en matèria de finançament.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente