Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular signa un acord amb ATA Comunitat Valenciana per afavorir els professionals autònoms

  Caixa Popular signa un acord amb ATA Comunitat Valenciana per afavorir els professionals autònoms

  La Asociación de Trabajadores Autónomos de la Comunidad Valenciana, ATA, i Caixa Popular prolonguen el seu conveni de col·laboració per donar suport autònoms associats amb condicions avantatjoses en els productes financers.

  Aquesta aliança permet beneficiar-se de condicions especials en els comptes de Caixa Popular i en una àmplia gamma de productes i serveis financers com Finanzàs, que possibilita al client contractar un préstec sense necessitat de tindre compte obert en Caixa Popular, o la Targeta de Compra Local, que finança les compres fins a 6 mesos sense interessos. 

  L’acord es va signar en els Serveis Centrals de Caixa Popular per part de Raúl Saiz, responsable d’Autònoms de l’entitat financera valenciana, i Alberto Ara, president d’ATA Comunitat Valenciana.

  ATA representa al col·lectiu d'autònoms a Espanya i s'encarrega de defensar els drets dels autònoms, assessorar-los en temes fiscals i legals i oferir formació especialitzada, entre altres.

  Per part seua, Caixa Popular és una cooperativa de crèdit valenciana que té entre els seus objectius generar riquesa i dinamisme comercial en la societat valenciana, especialment als pobles i barris on té presència.

  Amb aquesta signatura, ambdues entitats contribueixen al desenvolupament econòmic i empresarial de la Comunitat Valenciana.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente