Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular i COCEMFE Valencia s’uneixen per enfortir el teixit associatiu de la discapacitat física

  Signatura renovació del conveni entre COCEMFE i Caixa Popular als servicis centrals de l'entitat

  La Federació d’Associacions de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de la província de Valencia, COCEMFE, i Caixa Popular han renovat el seu acord de col•laboració amb l’objectiu de reforçar el col•lectiu de persones amb discapacitat i beneficiar tant a la federació com a les més de 40 associacions que la formen.

  L’acord facilitarà a les associacions i socis l’accés a productes financers i assegurances per a donar continuïtat als servicis de COCEMFE Valencia en benefici de més de 8.000 persones en tota la província de València. La cooperativa valenciana es compromet a estudiar les necessitats de finançament de la federació i de les seues entitats per oferir la millor alternativa possible.

  A més, Caixa Popular col•laborarà econòmicament en les beques per al projecte ‘Itineraris d’Inserció Laboral per a Dones amb Discapacitat’. Finalment, el conveni inclou iniciatives de difusió de les activitats de COCEMFE Valencia i les seues entitats membre a través dels seus canals de comunicació, amb l’objectiu de donar a conéixer l’acció social d’aquesta ONG.

  Esperit de servei, responsabilitat social, integritat i compromís sincer i permanent són alguns dels principis que sustenten el treball diari de COCEMFE

Noticias anteriores