Actualitat

 • Conveni Concoval

  Concoval i Caixa Popular mantenen la seua aliança per a fomentar el model cooperatiu de la Comunitat

  Conveni Concoval - Representants de Concoval i Caixa Popular asseguts a una taula signant un conveni de col·laboració

  El president de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana (Concoval), Emili Villaescusa, i el director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, han renovat l’acord de col·laboració que mantenen totes dues entitats per impulsar i promoure el model cooperatiu en el territori valencià.

  Aquest acord té com a objectiu principal divulgar i fomentar els valors del cooperativisme, així com la difusió social dels seus valors i dels seus principis. Durant tot l’any, Caixa Popular ha fet costat a la Confederació en diversos esdeveniments i projectes organitzats per aquesta entitat. El conveni ha permés aprofundir la relació de la cooperativa de crèdit amb altres sectors del cooperativisme valencià i ha contribuït a donar una visibilitat permanent a l’activitat econòmica i social desenvolupada per l’entitat financera.

  Segons Emili Villaescusa, “Caixa Popular ha sigut sempre un referent del compromís de les empreses cooperatives amb el seu entorn, per això aquesta renovació ens referma en el camí de col·laboració, del suport i del compromís per a fomentar i difondre el cooperativisme com a model de desenvolupament econòmic, social i cultural”.

  D’altra banda, Rosendo Ortí ha assegurat que des de Caixa Popular “cooperem amb estructures com la Confederació per enfortir i consolidar el model cooperatiu en el panorama social i econòmic de la Comunitat Valenciana”.

  La Confederació és el màxim òrgan de representació de les cooperatives i de les seues organitzacions a la Comunitat Valenciana, i associa directament les federacions autonòmiques de cooperatives. Per això, ha d’informar les empreses i les entitats representades per Concoval del model cooperatiu i de serveis de Caixa Popular, tenint en compte la seua voluntat i vocació de donar cobertura a les necessitats financeres del cooperativisme valencià.

  Caixa Popular, principal cooperativa de crèdit valenciana, té entre els seus objectius potenciar els valors del cooperativisme com a instrument per millorar la societat valenciana. Amb aquest propòsit secunda i finança, entre altres activitats, les que tinguen per objecte la difusió del cooperativisme entre la societat i el foment de les relacions intercooperatives.

Noticias anteriores