Actualitat

 • Notícies

  Concoval i Caixa Popular renoven el seu pacte per a fomentar el cooperativisme

  El president de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana (Concoval), Emili Villaescusa, i el director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, han renovat el conveni de col·laboració que mantenen totes dues entitats des del 2016 per a impulsar i promoure el model cooperatiu a la Comunitat Valenciana.

  Signatura del conveni entre Concoval i Caixa Popular als servicis centrals de l'entitat financera

  Aquest acord té com a objectiu principal divulgar i fomentar els valors del cooperativisme. Caixa Popular ha fet costat a la Confederació en diversos esdeveniments i projectes organitzats al llarg de l’any. Així mateix, el conveni subscrit permet aprofundir en la relació de la cooperativa de crèdit amb altres sectors del cooperativisme valencià i contribueix a donar una visibilitat permanent a l’activitat econòmica i social desenvolupada per l’entitat financera.

  Segons Emili Villaescusa, 'Caixa Popular i Concoval compartim la visió del cooperativisme com un model empresarial modern i sostenible, per això treballem juntes en el seu impuls'. I ha afegit que 'Caixa Popular és un referent del compromís de les empreses cooperatives amb el seu entorn'.

  D’altra banda, Rosendo Ortí ha assegurat que l’acord entre Concoval i Caixa Popular 'servirà per a impulsar i enfortir el model cooperatiu en el panorama social i econòmic de la Comunitat Valenciana'.  

  La Confederació és el màxim òrgan de representació de les cooperatives i de les seues organitzacions a la Comunitat Valenciana. El cooperativisme representa el 6,5% del PIB de la Comunitat i està format per 2.500 empreses, que generen quasi 80.000 ocupacions i associen més de dos milions i mig de persones.

  Caixa Popular, principal cooperativa de crèdit valenciana, té entre els seus objectius la potenciació dels valors del cooperativisme com a instrument per a la millora de la societat valenciana. Amb aquest propòsit secunda i finança, entre altres activitats, les que tinguen per objecte la difusió del cooperativisme entre la societat i el foment de les relacions intercooperatives.

Noticias anteriores