Actualitat

 • Confecomerç CV signa un conveni de col•laboració amb Caixa Popular per a potenciar el comerç en la Comunitat Valenciana

  Confecomerç CV signa un conveni de col•laboració amb Caixa Popular per a potenciar el comerç en la Comunitat Valenciana

  El president de CONFECOMERÇ CV, Rafael Torres i el responsable de Comerços de Caixa Popular, Vicent Vengut, han subscrit un acord de col·laboració amb la finalitat de dotar als empresaris associats, integrats en les organitzacions territorials i sectorials de la Comunitat Valenciana de condicions prioritàries tant per al comerç associat com per als seus clients.

  El conveni proposa una sèrie de productes que s’ajusten a aquesta nova realitat post-Covid, en què tant els comerços menuts com els consumidors requereixen línies i productes que, en virtut de l’acord, gaudeixen d’unes característiques financeres avantatjoses.

  El document recull condicions especials per als associats a Confecomerç CV, des de comptes per als comerços associats: Compte Comerç i Compte Estalvi Estable, com finançament especial: préstecs per a la millora del teixit empresarial, mitjans de pagament i Comerç Digital, a més dels crèdits ICO.

  A més, els comerços podran servir-se d’una targeta de compra local, gratuïta durant el primer any, de finançament de les compres per als clients del comerç, que permet fomentar la fidelització. El conveni també preveu per als associats serveis bancaris com la revisió de cobertures, primes d’assegurances i fons d’inversió.

  La signatura de l’acord permetrà als empresaris del comerç associats poder disposar d’unes característiques especials, pel que fa a serveis i productes financers, afavorint ara més que mai l’impuls comercial i permetent als clients poder disposar de condicions que faciliten l’ajornament de pagament a l’hora de fer les seues compres. En l’acte s’ha destacat l’interés de totes dues entitats per fomentar el teixit empresarial, estrenyent llaços de col·laboració amb el sector, un dels principals motors de la nostra economia i generador d’ús de la nostra Comunitat.

   

  Compártelo en:

Noticias anteriores