Actualitat

 • Notícies

  Confecomerç CV signa un conveni de col•laboració amb Caixa Popular que inclou productes financers avantatjosos per als seus comerços associats

  Signatura del conveni entre Confecomerç i Caixa Popular

  El president de CONFECOMERÇ CV, Rafael Torres i el responsable de comerços de CAIXA POPULAR, Vicent Vengut han subscrit un acord de col•laboració, amb la finalitat de dotar els empresaris associats, integrats en les organitzacions territorials i sectorials i els mercats de la Confederació de condicions prioritàries tant per a comerços associats com per a clients.

  El conveni inclou una sèrie de productes financers, encaminats a fer front al nou escenari de recuperació econòmica, i que permetrà tant als comerços menuts associats com als clients disposar, en virtut de l’acord, d’unes característiques financeres avantatjoses. 

  El document recull condicions especials per als associats a Confecomerç CV, des de comptes per als comerços associats: Compte Comerç i Compte Estalvi Estable, com finançament especial de préstecs per a reforçar la capacitat financera del teixit comercial, mitjans de pagament i comerç digital, a més de crèdits ICO.

  A més, recull condicions especials, en el marc de la venda a través de canals digitals, per la qual cosa els comerços associats a Confecomerç podran disposar d’una quota d’instal·lació del TPV virtual completament gratuïta (fins al 31 de desembre de 2021), una taxa de descompte del 0,25%, per operació i sense mínims, sense quota de manteniment mensual. 

  El comerciant associat a Confecomerç, gràcies a aquest conveni, també podrà fer ús de sistemes de cobrament Paygold i pagament per referència. Amb el Paygold es pot vendre de manera remota des del mòbil, sense necessitat de tindre pàgina web. El pagament per referència recull les dades de la targeta del client, i li assigna una referència. D’aquesta manera, el client únicament ha de triar el producte per efectuar la compra, sense necessitat d’afegir dades addicionals, permetent així fer més àgil i senzill el procés i oferir més servei als clients

  Els comerços associats a Confecomerç també podran disposar d’una targeta de compra local, gratuïta durant el primer any, de finançament de les compres per als clients del comerç, que permet fomentar la fidelització. L’acord inclou a més altres serveis bancaris com: préstecs personals i hipotecaris, mitjans de pagament-TPV, finançament de la compra sense ser client de Caixa Popular, aplicatius per a gestionar el teu negoci, rènting de vehicles, plans d’estalvi i pensions i consultoria d’assegurances gratuïta.  

  El conveni té per objecte oferir l’oportunitat als empresaris associats d’obtindre condicions especials en un moment en què el sector requereix el màxim suport possible, afavorint així l’impuls comercial i permetent als clients poder disposar d’opcions habitualment requerides pels clients, com l’ajornament de pagament a l’hora de fer les seues compres. 

  En l’acte s’ha destacat l’interés per totes dues entitats a fomentar el petit comerç de la Comunitat, un sector estratègic que dona vida, dinamitza i impulsa l’economia de municipis i ciutats

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente