Actualitat

 • Notícies

  Confecomerç CV signa un conveni de col•laboració amb Caixa Popular per a impulsar el comerç en aquesta etapa de recuperació econòmica

  Confecomerç CV signa un conveni de col•laboració amb Caixa Popular per a impulsar el comerç en aquesta etapa de recuperació econòmica

  El president de la Confederació d´Empresaris del Comerç, Servicis i Autònoms de la Comunitat Valenciana (Confecomerç), Rafael Torres, i el responsable de comerços de Caixa Popular, Vicent Vengut, han subscrit un conveni de col·laboració per a afavorir als comerços associats de la Confederació autonòmica més representativa, que es beneficiaran d'unes condicions avantatjoses en serveis i productes financers. 

  Els comerciants, integrats en les organitzacions territorials, gremis i mercats municipals, per pertànyer a la Confederació i gràcies a aquesta aliança podran tindre unes condicions preferents: compte comerç, especial finançament de préstecs personals i hipotecaris, compte nòmina, plans d'estalvi, consultoria de segurs gratuïta, entre altres. 

  Els comerciants associats a Confecomerç podran sol·licitar amb aquest acord un TPV, amb una taxa de descompte del 0,25%, per operació i sense mínims, sense quota de manteniment mensual, i els clients de Caixa Popular podran mitjançant la targeta de compra local, gratuïta durant el primer any, fer compres sense interessos fins a 6 mesos en els nostres comerços associats. 

  L'acord contempla enguany condicions especials en línies de finançament com els fons europeus Next Generation: préstecs personals per a finançar projectes presentats per empreses, bestreta d'ajudes i subvencions reconeguts de projectes acollits als fons NGE, i avals. A més, una altra novetat d'aquest conveni és la col·laboració en un programa formatiu a través de Pineda Lab, una empresa especialitzada a fomentar la innovació empresarial. 

  El conveni complix amb la finalitat d'oferir als comerços condicions especialment avantatjoses en un moment en el qual es fa necessari donar un impuls al teixit comercial i ajudar als clients amb productes que els permeten poder finançar i ajornar les seues compres. 

  Durant la signatura s'ha posat de manifest la importància de fer costat als comerços en aquest escenari actual, un sector que representa el 12% del PIB en la Comunitat Valenciana i que és vital per a fomentar l'economia local.
   

Noticias anteriores