Actualitat

 • Notícies

  El Col•legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació i Caixa Popular signen un acord per afavorir el finançament dels col•legiats

  Conveni entre el Col·legi d'enginyers de Telecomunicacions i Caixa Popular

  El Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació (COITCV) i Caixa Popular han signat un conveni de col·laboració amb avantatges economicofinancers per als seus col·legiats, empreses i col·lectiu de treball.

  El degà del Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació de la Comunitat Valenciana, Sergio Riolobos, i el responsable de Col·legis Professionals de Caixa Popular, Leopoldo Delgado, van ser els encarregats de formalitzar l’acord.

  Aquesta aliança permet beneficiar-se de condicions especials en els comptes que òbriguen en Caixa Popular i en una àmplia gamma de productes i serveis financers com Finanzàs, que possibilita al client contractar un préstec sense necessitat de tindre compte obert en Caixa Popular, o la Targeta de Compra Local, que finança les compres fins a 6 mesos sense interessos.

  Caixa Popular també posa a la seua disposició productes destinats a finançar l’activitat professional del col•legiat i préstecs professionals per a millorar equipament, fer reformes o millores en el negoci o posar en marxa l’activitat professional. A més dels seus productes d’estalvi i assegurances, incloent-hi el servei d’auditoria d’assegurances gratuït o el rènting de vehicles.

  El COITV representa la professió d’enginyer de telecomunicació de manera exclusiva davant la societat i les administracions públiques, impulsa el seu progrés i evolució i defensa els interessos professionals dels col·legiats.

  De la seua banda, Caixa Popular, com a cooperativa de crèdit, té entre els seus objectius dinamitzar i millorar la societat valenciana i enfortir el teixit comercial i empresarial valencià.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente